sábado, 4 de diciembre de 2010

"ARRIBA LAS MANOS"

En esta pinta, saludes al personal i ningú et coneix, jejeje.
Des del 3 de novembre, que no havia tornat a sortir  amb la bici de carretera. I la veritat és que avui no feia massa bon oratge per a reconciliar-se amb ella, però tenia ganes de tornar-la a agafar. 

M'he alçat tard, en la intenció de sortir a entrenar a partir de meitat matí. Però així i tot, l'oratge ha segut de molt de fred. Quan he anat a fer-me el tallat abans de sortir, el termòmetre encara marcava tan sols +6ºC, i això que feia solet. Però bé, m'he abrigat bé i a rodar.

Mai havia eixit a rodar amb la bici en este fred, així que avui era dia de provar en quina roba sortir. 2 parells de calcetins, neoprenos per damunt de les sabatilles, malles llagues, camiseta interior desmanegada, maillot de mànega curta, jaqueta, 2 parells de guants, braga al cap i al coll, ulleres i a córrer. La veritat és que no he patit gens de fred. Inclús potser m'haja sobrat el maillot de mànega curta, ja que la jaqueta que tinc és una passada. Aquestes prendes per a la bici són cares, però val la pena.

Per al retorn amb la bici, he triat una ruta sense desnivells massa forts. Però així i tot m'he plantat en quasi 1000 m+. He rodat en bones sensacions, això sí, sense voler apretar més del compte en cap moment. I he acabat molt content. La veritat és que tenia falta de tornar a combinar la bici en la meua rutina d'entrenaments.

DISSABTE 04/12/10:

2h45'09 bici de carretera. 77,16 km. i 970 m+ a una mitja de 28,1 km/h. 116 ppm de mitja i 138 de màx.
Ruta: Atzeneta-Useres-La Barona-Vilafamés-Vall d'Alba-Ibarsos-Rosildos-Sant Pau-Torre d'En Besora-Atzeneta.


Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: