sábado, 11 de diciembre de 2010

APRETAT DE TEMPS !!!

Bé, estem en plena campanya de Nadal i hi ha poc de temps per a posar-se a escriure. Així que açò és lo que hi ha.


DIJOUS 09/12/10:

1h20’03” running per camins de terra, fent 220 m+ a una mitja de 126 ppm i en una màx. de 135 ppm.
Ruta: Atzeneta-pont de Castelló-pont d’Useres-camí del Castell-granja d’Otilio-Mas Propet-La Madonya-Terres Blanques-plaques solars-Venta del Rullo-Mas d’En Jaume-Els Plans-creuar la rambla-camí vell de Castelló-La Casilla-pont de Castelló-Toll Sant Joana-Atzeneta.

Avui una altra vegada en pantalons curts i mànega curta.

Encara no m'he recuperat de la falta de descans de dimarts i dimecres. He començat un poc romo, però poc a poc m'he anat trobant millor i he acabat en bones sensacions. I és que soc un motoret diesel.

DIVENDRES 10/12/10:

1h04’31” running per camins de terra, fent 140 m+ a una mitja de 116 ppm i en una màx. de 128 ppm.
Ruta: Atzeneta-camí vell de Castelló-la gravera-Carrascalet-pista terme de Benafigos-Ramblella Benafigos-camí de la Venta-serreria-camí cementeri-gasolinera-Atzeneta.

Dia de molt de jaleo a la feina. Estem en plena campanya de Nadal, i encara que el tema dels lots no està com fa uns anys enrere, aquestos dies estem en temporada alta. Així que farem lo que podrem.

DISSABTE 11/12/10:

3h05’45” rodatge en bici de carretera. 85,39 km. i 1.045 m+ a una mitja de 27,5 km/h. 116 ppm de mitja i 143 de màx.
Ruta: Atzeneta-Useres-La Barona-Vilafamés-La Pobla-Cabanes-Benlloch-Vall d’Alba-Els Ibarsos-Ctra. de La Torreta-La Llorença-pista terme Benafigos-Ctra. Benafigos-Atzeneta.

Després de treballar tot el matí, a les 2 i pico de la vesprada he eixit a rodar en la bici de carretera, sense dinar.  M’he menjat una fruta i un parell de galletes per a posar-li algo al cos i a rodar. Durant el rodatge una barreta i arreglat. I dinava quasi a les 6 de la vesprada. Qui algo vol, algo li costa.

La veritat  és que he rodat molt còmode. I m’ha quedat la sensació de que he voltat més que la “Xarito”. Des de La Pobla fins a Vilanova, com que ja funciona l’autovia, per on anava la carretera vella, han fet una via de servei amb carril bici. Açò està bé, ja que almenys per ahí vas tranquil de que no hi ha cap cotxe.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: