viernes, 24 de diciembre de 2010

BON NADAL A TOTS !!!!

Les meues tarees de Papa Noel, repartint caixetes de Nadal, van acabar ahir dijous. Campanya 2010 liquidada. L'any que bé més i millor. Ara torne la tranquilitat.

Tornem a tindre un oratge aspre, que a mi no m'agrada per a rés, i menys per a entrenar. Però bé, quan arriba l'hora de complir en la rutina diaria, sense pensar si apeteix o no, un es canvia de roba i a moure les cames. Al cap de 10', ja no te'n recordes si t'apetia o no.

Els entrenos d'aquestos dos dies han segut:

DIJOUS 23/12/10:

1h08'26" running. Rodatge progressiu acabant a tope. 138 ppm de mijta i 157 de màx. fent 365 m+.
Ruta: Atzeneta-camí vell de Castelló-Coll de la Bassa-repetidor-creuar tot el Bovalar per dalt fins les carrasques de Serafí-Atzeneta.

Menys mal que he intercanviat els entrenos d'ahir i avui, ja que les previsions de vent s'han complit, i avui ha fet un oratge pudent, en molt d'aire i fred.

Ha segut un progressiu acabant molt fort. L'última part del progressiu m'ha pillat baixant del Bovalar, i he tingut la sensació de baixar "com una moto", i he acabat els 3 ó 4 últims minuts per pla a tope. Al acabar, les bateries em marcàven càrrega baixa i de no ser per el fred que feia, m'haguera sentat a una pedra a la vora del camí. Una bona apretada, que si la sumen a l'entreno d'ahir, tenim 2 "castanyes" d'entreno seguides.

DIVENDRES 24/12/10:

47'16" running per pla. 120 ppm de mitja i 131 de màx.
Ruta: Atzeneta-camí vell de Castelló-gravera-Carrascalet-camí dels Plans-Atzeneta.

Després de dos dies intensos, avui tocava rodatge curtet i de relax. 

Des d'ací vull desitjar-vos a tots que passeu unes Bones Festes en companyia dels vostres, que sigueu tots molt feliços, que es complisquen tots els vostres somnis i que disfruteu ATOPEEEEEEEEEE !!!


¡¡¡ BON NADAL !!!

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

P.D.: Com deia l'altre dia el meu vei Ximo, a MENJAR, BEURE I NO CREURE.


No hay comentarios: