miércoles, 29 de diciembre de 2010

ENTRENAMENT DE MILS A SOLES I OLÉ !!!


Com que enguany la cosa va d'ultres, i a més d'estar ben entrenat físicament, hi haurà que estar ben curtit psicològicament, avui ha tocat fer un altre entrenament de qualitat a les pistes a soles. 

Abans de fer aquest entrenament estava un poc apàtic, sense ganes de pegar-me eixa matxacada i menys sense companyia. A més em notava un poc cansat, o és que el cap volia fer-me creure que així estava. Però està clar que hi ha que lluitar contra el cap i els pensaments per a pegar-li la volta a la truita. Al final ha acabant eixint un entrenament molt molt bo. El millor entrenament de mils de la temporada, notant una bona progressió des de l'últim entreno fent aquestes mateixes sèries.

En la mateixa situació que jo hi havia un home, al que només conec de coincidir amb ell a les pistes. L'un a l'altre hem anant animant-nos mentre feiem les sèries. I la veritat és que açò és una bona ajuda. És com quan t'animen mentre estàs fent una cursa, que hi ha moments en els que pareix que les cames vagen soles.

DIMECRES 29/12/10:

1h25'48" running. Sèries de 1000 a un ritme mig de 3'18"/mil, a una mitja de 145 ppm i 157 de màx. Mitja total de l'entreno 126 ppm.
Pistes d'atletisme Gaetà Huguet.

Com un rellotge, els he fet tots entre 3'18" i 3'20", i m'he estirat en els 2 últims, fent 3'15" i 3'12" respectivament. Me n'he anat cap a la dutxa en una sonrisa d'orella a orella. A la saca !!!

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: