domingo, 30 de enero de 2011

PER FI HEM POGUT DISFRUTAR D'UN PENYAGOLOSA NEVAT


Bé, aquestos dies la cosa va un poc apretada de temps, ja que porte retràs acumulat de la setmana passada. Així que ahí van uns quants dies d'entreno concentrats.

DIJOUS 27/01/11:

1h30' de rodillo. 112 ppm de mitja i 142 de màx.

Açò del rodillo és aborrit de collons. Però en dies en un oratge com el d'avui......De totes maneres avui he tingut millors sensacions que el primer dia que el vaig gastar. He jugat més en el canvi i he simulat un parell de progressius.

DIVENDRES 28/01/11:

1h09'27" running en progressió per pla (155 m+). 137 ppm de mitja i 155 de màxima.
Ruta: Vall d'Alba-camí del Corral Nou-La Barona-Rambla de la Viuda-Vall d'Alba.

Avui he entrenat a les 7:30 del matí, cosa que no recorde haver fet abans entre setmana. Si no fora per la mandra que fa alçar-se prompte, la veritat és que no m'ha desagradat. M'he quedat en la sensació de tindre els deures (esportius) fets en tot el dia per davant. Avui era l'única hora a la que podia entrenar, així que lo de la mandra, quasi que ni m'ho he plantejat.

DISSABTE 29/01/11:

1h32'58" running, fent colines. 270 m+ a una mitja de 119 ppm i en una màxima de 157 ppm-
Ruta: escalfament per el camí de la gravera i colines a la pista que puja al Pou del Guardia.

Avui ha segut un dia d'eixos que sense esperar-t'ho, et surt un entrenament que diu...."estic com una moto". He completat un dels millors entrenos de colines que redorde.
Volia eixir per el matí amb la bici de carretera. Però un xicotet contratemps m'ha fet entrenar per la vesprada. I mira per on m'ha acabat eixint un entreno dels bons.

DIUMENGE 30/01/11:

3h35'50" running per muntanya. 20,42 km. i 1.210 m+ a una mitja de 125 ppm i en una màxima de 145.
Ruta: Xodos-depòsit aigua-mas de Gargant per baix-pista del Remolcador-Portell-Penyagolosa-Corralico-Banyadera-Mas de Vela-depòsit aigua-Xodos.


Buffffff, com hem xalat !!! Ruta molt molt guapa, en molta neu, lo que ha fet que el treball fet avui haja segut extra, ja que en alguns punts, la neu acumulada ens aplegava quasi fins al genoll. Hem anat obrint camí durant gran part de la ruta. De no ser per l'ajuda del GPS, seguir el camí haguera estat avui complicat.


La senda d'entrada fins al barranc del Mas de Gargant és molt xula. I la pujada des d'ací fins al Penyagolosa, espectacular. En una distància que rondarà els 5 km. es fan entre 700 i 800 m+ de desnivell.


I en la baixada des del pic fins al Corralico (base del pic) hem disfrutat com a xiquets. En baixàvem 8, tots seguits com si estiguérem poseïts. La neu estava perfecta per a fer una baixada "a fondo" com la que hem fet, sense temor de rés. Jo baixava l'últim i he anat tota l'estona gravant video en la càmera de fotos. Llàstima que com la càmara no porta estabilitzador d'imatge, la gravació no és massa bona. Quan hi haja temps, faré el montatge del video i el penjaré.

La llàstima avui, ha segut que al fer-se tant tard, no hem pogut rematar la ruta en un bon esmorçar a Xodos. Un café amb llet i una pasteta i cap a casa.

Com que hi ha neu per a dies, entre setmana haurem de pujar a fer algun rodatge per allí dalt. Açò de la neu ací, hem d'aprofitar-lo quan està. Sino t'ho perds i la pròxima no saps quan arribarà.


Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Vicent, quines fotos mes xules, ehh!!! i el video de la baixada deu ser bonissim, no?

Me ho vaig pasar molt be amb tots vosaltres i aixo que anava amb el "gantxo", jejeje!!

Formeu un grup molt bo i amb molt de companyerisme, espere poc a poc anar intregant-me i aprendre amb vosaltres.

Ens veiem a la proxima.

SALUTACIONS (Paco).

VicentP dijo...

Hola Paco,

Açò no ha fet més que començar. Ja voràs com el bon ambient està sempre present.

Bé, ens veiem a la pròxima quedada.

Salut !!!