jueves, 13 de enero de 2011

¿ESTEM AL MES DE GENER O AL MAIG?

DIJOUS 13/01/11:

1h25'05" rodatge en la bici de carretera. 36,92 km. i 425 m+ a una mitja de 26 km/h. 108 ppm de mitja i 133 de màxima.
Ruta: Atzeneta-Les Useres-La Barona-La Pelejaneta-Els Ibarsos-Meanes-Atzeneta.

Avui he eixit a entrenar en la bici de carretera. Feia des de meitat desembre que no eixia a rodar en la bici. I millor dia no he pogut triar. A migdia feia un dia més aviat propi del mes de maig, que de les dates en les que estem. He eixit en l'equipació d'hivern, però ben bé s'haguera pogut eixir en la d'estiu. La veritat és que donava gust estar a l'aire lliure.

Ara, aquesta situació amb aquest oratge tant bo, es veu que té els dies contats. Melcior diu que la setmana que  ve, ha de fer fred la gana, i que per al diumenge 23, que és la festa del Castell a Atzeneta, es preveu una màxima de +5ºC. Queden molts dies encara, però.....com que estem en época de fred, és més probable que faja eixe fred, que la calor que ha fet avui.

El ritme del rodatge, ha segut molt suau. Així i tot, després de 4 setmanes sense tocar la bici, la sensació de cames ha segut algo rara. A més, ja fa uns dies que, com que estic en setmanes d'acumulació, vaig en les cames un poc pesades. Espere arribar descansat al diumenge, per almenys poder tindre bones sensacions.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!


No hay comentarios: