domingo, 2 de enero de 2011

BON ANY 2011 A TOTS !!!

Bé, acabem de començar un nou any en el que segur que més d'un té un grapat de bons propòsits per a complir. Des del blog vull desitjar-vos a tots que tots aquestos propòsits vagen per bon camí, que disfruteu molt de tot i que sigueu tots molt feliços.

Els entrenos d'aquestos 3 dies han segut:

DIVENDRES 31/12/10:

1h28'41" running. Entrenament de colines, fent 270 m+ a una mitja de 122 ppm i en una màx. de 154.
Ruta: escalfament per el camí vell de Castelló i colines a la pista del Pou del Guardia.

Després de 3 dies d'entrenos molt bons, avui les sensacions han segut d'anar molt apretat. Menys mal que he entrenat amb Cristian, ja que sino, no sé si haguera acabat l'entrenament.

DISSABTE 01/12/10:

27'26" running, rodant molt suau, a una mitja de 110 ppm i en una màx. de 135.
Ruta: volta de baix del Bovalar.

Avui és el segon dia de la temporada que he abandonat l'entrenament. He fet l'escalfament, i quan he començat a apretar, m'he agobiat molt de cames, però sobretot cardiovascularment. Hi ha vegades que no val la pena voler encabotar-se en complir en el plan. I avui era un d'eixos dies. I més si és el dia de Cap d'Any. Així que cap a casa i demà més.

DIUMENGE 02/12/10:

1h47'00" running per muntanya. 845 m+ a una mitja de 133 ppm. i en una màx. de 148 ppm.
Ruta: hem fet part del circuit de la cursa de Tombatossals, afegint un parell de pujades més.

El principi de l'entreno avui s'ha tornat a fer pestós. Després ha millorat un poc la sensació, però l'última pujada s'ha tornat a fer pudenta.

Sobretot per culpa de la lessió, feia molt de temps que no entrenava per un circuit com aquest, en continues pujades i baixades en molt de desnivell i molt tècniques. Les cames estan un poc verdes per a rendir en estos circuits, però.... com que encara estem començant la temporada, poc a poc ja aniré agafant eixa força que em falta.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Vicent, feliç any nou encara que siga amb retras, jejeje!!!.
Ja feia algun temps que no llegia el blog i ara ja hi ha "chicha" per a pasar un bon rato llegint.

Ja veig que enguany esteu a tope amb el ultra-trail, jo tambe continuare fent ultres, ja estic inscrit a ultra d´Andorra, mareeeee!!!! ja vaig anar al 2009 i allo es durissim, jejeje!!! pero nosaltres som "masoques" jejeje!!!.

FELIÇ ANY. Paco (el de olga)jejeje!!!!.

VicentP dijo...

Bon dia Paco, ¿com va tot? Feliç any per a vosaltres també.

Enguany li pegarem a l'ultra, a vóre com va la temporada. Jo estic inscrit al de Xerta. I en vull fer un parell més, un altre per a juny/juliol i un altre per a setembre/octubre, però encara no tinc clar quins.

Com tú dius, som masoques i ens agrada massa el matxaque.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!