sábado, 15 de enero de 2011

EL RETORN A LES CURSES PER MUNTANYA

DIVENDRES 14/01/11:

30' de passeig per la senda de la Font del Forcall i la que puja al Mas de l'Andreva.

Avui tenia un rodatge suau i curt més unes rectes per activar les cames. I demà descans o rodatge molt suau en la bici de carretera. Però com que un té les seues manies, el dia abans d'una cursa, i damunt curta, no m'agrada fer bici. I tampoc descansar. Així que en principi portava la idea de fer algo curt i suau els 2 dies.

I a migdia a l'hora d'eixir, m'he dit....descansa. Segur que t'anirà bé per a les cames. Però per la vesprada, veient l'oratge que estava fent, i com que ja estava ociós, he fet un "kit-kat" i me n'he anat a fer un passeig curtet, només per a menejar un poc les cames i no estar tot el dia sentat, i per a disfrutar del monte.

DISSABTE 15/01/11:

31'24" running. Rodatge molt suau més unes rectes per activar les cames. 121 ppm de mitja i 145 de màxima.
Ruta: Vall d'Alba-La Barona-Vall d'Alba.

Males sensacions. Cames pesades i males sensacions cardiovasculars. Demà.........

He dormit quasi 10 hores (cosa que feia........no me'n redorde quan de temps feia que dormia tant) i he estat tot el matí fent el gos a casa. I en teoria tindria que estar descansat, però rés d'això. ¿O és que estic massa descansat? Demà es vorà.

Avui s'ha disputat, o millor dit s'està disputant, ja que a hores d'ara encara molta gent deu d'estar per el monte, el GR10Xtrem, ultratrail de 93 km. que uneix les poblacions valencianes de Puçol, a la costa, amb Andilla, a l'interior i llindant ja en Terol. 

I hi ha una molt bona noticia per a donar. El nostre company de grup d'entreno Lucas Boix, "l'auela de Sueca", ha quedat segon, per darrere de Juanan Ruiz, també amic i company, aquest segon d'equip. Lucas no sortia en les quinieles que els medis especialitzats feien aquesta setmana. Però aquestes curses llargues, posen a cadascú al seu lloc. I ell ha estat finalment al que es mereix.



És impresionant el rendiment que Lucas li trau als entrenos i lo bé que rendeix en aquestes curses llargues. Enhorabona, estàs fet un crack, i tots els que estem posant-nos en aquest món de les ultres, tenim molt aprendre de tú. Highway to hell !!!

També corria Santiago, del que de moment no tinc cap noticia. Un altre exemple a seguir en curses llargues i en moltes moltes coses a ensenyar-nos.



Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: