martes, 11 de enero de 2011

PROVA D'ESFORÇ ANUL·LADA


¿Vos agrada la foto? Espectacular.....¿Algún muntanyer dels forts (que no l'haja vista a la mateixa pàgina que jo) sap on és? Observeu la col-i-flor en que es converteix la paret de l'esquerra.

Bé, nosaltres ens conformem en rodar per uns paratges i en unes condicions ben diferents a les de la foto. Ara, que rodar rodar, allí tampoc podriem. Però disfrutar de la muntanya.....la gana i més.

Avui he eixit a rodat amb Cristian a migdia. De no ser per el ventet que corria, avui haguera segut un entreno de pantaló curt (que ho ha segut) i mànega curta. Pareix que el fred ens estiga donant una treva. Però encara queda hivern......la gent major diu que encara queda fred la gana per vindre......I tant que en queda !!!

Avui teniem la prova d'esforç, però ahir per la vesprada em van tocar per a anular-me-la, per malaltia del metge. De moment ens hem lliurat d'una bona rexinflada, però hi ha que tornar a demanar data. És precís.

DIMARTS 11/01/11:

1h00'03" running per terreny ondulat. 230 m+ a una mitja de 138 ppm i una màxima de 146.
Ruta: Atzeneta-pont de Castelló-pont d'Useres-camí del Castell-granja Otilio-Mas Propet-Madonya-Terres Blanques-plaques solars-Venta del Rullo-antic camp de tir-Mas d'En Jaume-camí de Sant Gregori-Atzeneta.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: