miércoles, 12 de enero de 2011

I MÉS MILS !!!


Aquesta foto és de la Vall de Pineta, al Pirineu. Ací és on comença la Monte Perdido Extrem que vam fer aquest passat estiu. ¡¡ Quina passada i quina majestuositat de muntanyes !!

DIMECRES 12/01/11:

1h02'21" running. Sèries de 1000, a un ritme mig de 3'24", a una mitja de 143 ppm i en una màxima de 158. Mitja total de l'entreno 123 ppm.
Pistes d'atletisme Gaetà Huguet.

Bon entreno, i en coneixement, de mils una altra vegada. I això que avui hem trobava prou pesat de cames. Com que el diumenge hi ha competició, m'he agafat les sèries en més traquilitat que les setmanes anteriors, a vore si així arribe prou descansat per a poder estar bé, i retrobar-me així en bones sensacions de competició després de 5 mesos sense fer una cursa. Des de Vistabella, que va ser a principis d'Agost, que no he tornat a competir.

Els 4 primers mils els he fet entre 3'29" i 3'26", molt còmodes sobretot cardiovascularment, que és el més important. Al 5é he apretat un poquet més, però encara més lent que els de les setmanes anteriors, 3'22". I a l'últim m'he apretat i m'he llevat la carbonilla. He passat el primer 500 en 1'36", i com que quedava gas li he donat una rosca més, acabant el mil en 3'08", en les mateixes pulsacions màximes que la setmana passada.

Ara uns dies de rodatges suaus i a vóre que passa el diumenge.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: