domingo, 16 de enero de 2011

DESASTRE D'INICI DE TEMPORADA


DIUMENGE 16/01/11:

IV Cursa de muntnaya Tombatossals. 1h51'15" i posició 18 de la general. 21 km. i 820 m+ a una mitja de 147 ppm i en una màx. de 155.

Com deia fa uns dies, avui ha segut el retrobament en la competició a les curses per muntanya. I l'estreno de la temporada ha segut roïn. 4' més que l'any passat i 6' més que fa dos anys.

Per a rés el resultat i les sensacions d'avui es corresponen amb els bons entrenos de sèries que estic fent aquestes últimes setmanes, i en les bones sensacions que he tingut en alguns rodatges per muntanya, sobretot el del dia 04/01 rodant per Xodos, en el que em va eixir una pujada al Marinet més que bona (19'57"), en 10 ppm menys de mitja de lo que he fet avui. Avui no he segut capaç de fer cap pujada dura trotant.

La mostra de que lo d'avui no té rés a vóre en lo que té que ser una bona competició (damunt curta i explosiva com és Tombatossals), és la mitja de pulsacions que he fet. 147 ppm, que és la mateixa mitja que vaig fer el dia de la MiM, cursa molt més llarga i aeròbica. Però això no és tot. El ritme per quilòmetre avui (5'17"/km) ha segut més lent que el de la MiM (5'12"/km). 

No sé qué li passa al meu cos per a tindre aquestes variacions en quant a sensacions i rendiment, ja que avui, en teoria sent dia de competició, haguera tingut que estar bé. Però bé, no vull calfar-me més el cap. A la pròxima més i millor.  Lo d'avui ho deixarem en un bon entreno.

Com que sempre hi ha que traure algo positiu, lo més important d'avui ha segut que les sensacions al turmell esquerre, han segut excel.lents, com si estiguera ja recuperat al 100%. Espere que açò tinga continuïtat, ja que avui ha hagut trams en els que he tornat a disfrutar baixant com a mi m'agrada.

La meua entrada a meta ha segut amb Davitillo, xiquet de Vilafranca de 18 anyets, que té per davant un futur prometedor a les curses de muntanya. Com li he dit quan creuàvem la meta, "l'auela i el xiquet agafats de la maneta", jejejejeje.

Penje ací baix una foto de Lucas i Juanan, 3er i 2on classificats respectivament ahir al GR10Xtrem. Perfecta reflexió de la satisfacció que van sentir els dos "runnrockers".


De Santiago dir que finalment va fer un temps de 12h48', baixant en més de mitja hora les seues previsions. Enhorabona per a ell, que estava molt satisfet amb el resultat.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: