miércoles, 19 de enero de 2011

PER MEANES

DIMECRES 19/01/11:

1h01'48" running per pistes. 205 m+ a una mitja de 131 ppm i en una màxima de 144 ppm.
Ruta: mas de Cristian-pista que puja als ullals del Riu-terme Benafigos-mas de Cristian.

Avui hem eixit a rodar per "territori Cristian", per Miami, jejejejeje......no, per Meanes. Hem anat per algunes pistes per les que no havia passat mai, fins arribar al Riu Monlleó. Una vegada ací, ja hem anat per una pista que sí que coneixia d'haver passat en la BTT, quan puge cap a Benafigos.

Cristian, ja tinc una possible ruta per a fer, que crec que tampoc seria massa llarga. Ara bé, s'ha de provar per trams. Començar i acabar als Molins de Vent. Del punt on hem pegat la volta, seguir fins arribar al riu i empalmar en la pista del BMR que puja fins el bassot. I allí ja agafar la senda de baixada fins als molins.Supose que serà una ruta d'algo menys de 2 hores a la marxa d'avui.

Poc a poc farem un bon inventari de rutes. Ara sols en falta GPS per a fer-les públiques.

Les cames, després de 3 dies seguits de prou de volum, avui s'han tornat a portar bé, encara que estàven un poc més pesades que ahir.....normal. Un ritme un poc més light no haguera anat mal, però anant-ne dos, sempre sol passar el mateix, sempre se és capaç de donar-li un puntet més.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

8 comentarios:

Cagueme dijo...

Hola Vicent, bon dia: aquesta zona de Meanes - Molins de Vent - SL 65.1 fins a Culla és la que jo habitualment utilitze (utilitzave més bé, perque últimament anem poc), en els meus entrenaments “lights” dominicals quan pugem a dinar al Mas d’Albert. Un parell de vegades he fet el trajecte sencer Culla – Meanes, i està molt bonic.. En fi, espere seguint passejant per eixos bonicos paratges del teu poble.. Per cert, soc Ferran, de Castelló, i ens vam conèixer quan erem joves en una “concentració” a un poble d’Avila entrenats pel tío Reca.. Salutacions i ànim màquina!!

Unknown dijo...

Hola Vicent:
A vore si te gastes uns Eurets i et compres ja un Garmin Forerunner, i aixi ens penjes els perfils.Si no dili a Roca que et regale un per ser client.

Alejandro dijo...

Esperem eixa guia de rutes en gps.

VicentP dijo...

Hola Ferran. Fa temps que no ens veiem per cap cursa. La zona del Monlleó és molt guapa. I el sender que puja a Culla té trams espectaculars. Jo vaig pujar aquest estiu d'Atzeneta a Benassal per ahí. Feia anys que no passava, i vaig disfrutar molt.Ens veiem per la muntanya. Salutacions !!!

VicentP dijo...

Cristòbal, o que me regale el seu. Total, per a lo que el gaste !!!

Alejandro, de moment aniré fent en un GPS de mà que tinc. Però primer tinc que comprar el cable per a conectar a l'ordinador. Tú que vols comprar-te un pulsòmetre, mira el que diu Cristòbal.

Alejandro dijo...

Són molt cars. Al final em faré el polar bluetooth sense pulsera que va directe al nokia, i a funcionar.

VicentP dijo...

Alejandro, el Garmin 305 si el mires per internet, està en 100 i poc €.

Alejandro dijo...

però eixe garmin també porte gps ?