jueves, 11 de noviembre de 2010

POC A POC I EN BONA LLETRA

DIJOUS 11/11/10:

1h21'52", sèries de 4 km. 135 ppm de mitja i 161 de màx.
Pistes d'atletisme Gaetà Huguet.

Després d'un dia prou estressant, avui tocava un entrenament dels durs, de sèries llargues que tanta peresa em donen. No era el millor dia per a completar un bon entreno, però hi ha dies que el cos i la ment, t'acaben sorprenent. Avui ha segut un d'eixos dies.

A les 18:00 haviem quedat Cristian i jo a les pistes, a Castelló. No és la millor hora per a fer sèries allí, ja que està ple de xiquets de les escoles d'atletisme i dels que estan a Penyeta, però no podia ser a una altra hora.

La setmana passada no vaig acabar aquest entrenament. Així que avui hi havia que acabar-lo sí o sí. He començat l'entreno en molt de coco, fent el primer 4mil molt còmode a un ritme mitjà de 3'38". Açò m'ha permés donar-li una rosca més a cadascún dels altres dos 4mils, fent el segon a un ritme mitja de 3'34" i el tercer a 3'29", fent l'últim mil en 3'26" en molt bones sensacions.

De moment, ha segut el millor entreno d'aquesta nova temporada i he acabat molt motivat. Ara poc a poc i en bona lletra, a vóre si aquesta temporada conseguim donar-li una rosqueta més.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: