miércoles, 10 de noviembre de 2010

PER EL COLL DEL VIDRE I LLOMA DE BENAFIGOS


Feia molt de temps que no pujava a rodar per estos terrenys, així que avui a migdia, per a trencar la rutina de rodatges per pla que venia fent aquestes últimes setmanes, me n'he anat cap amunt.

No he triat el millor dia per a pujar, ja que l'oratge quan he arribat a la redona del Coll del Vidre, era prou aspre, en una temperatura al cotxe d'11ºC i un vent que allí bufava molt fort. Però si te'n vas de la redona direcció a la Lloma de Benafigos, el vent amaina un poc. Ja ho vaig comprobar varies vegades l'any passat. En canvi si haguera tirat direcció cap a La Nevera, allí encara bufa més fort.

Al final de la pista de la Lloma, quan aplegues a un abeurador que hi ha per als animals, hi ha unes vistes molt guapes del barrancs del Riu Monlleó. Ací hi hauran uns desnivells que rondaran els 500 m+. Hi haurà que investigar alguna senda perduda o algun tram factible per a fer monte a través.

Avui he pensat d'agafar la càmera, per a fer unes fotos de la ruta. Ara falta el GPS. Tot arribarà.



En quant a l'entrenament:

DIMECRES 10-11-10:

1h21'40" rodatge a peu. 285 m+, 123 ppm de mitja i 150 de màx.
Ruta: Coll del Vidre-pista Lloma Benafigos fins que s'acaba-Coll del Vidre.

Al principi he tingut unes sensacions que no m'esperava després de l'apretada que vam pegar ahir Cristian i jo. Anava solt i fàcil. Però després estes sensacions han anat canviant. Així i tot he rodat prou còmode, a pesar de l'aire pudent.

Salut i muntanya.

ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: