martes, 16 de noviembre de 2010

3 ALBARDUSCOS, ELS AMOS DE LES PISTES


Avui a migdia, 3 albarduscos ens hem fet els amos de les pistes a Castelló. A Cristian i a mi se'ns ha unit avui Diego. Per allí hem estat bufant de valent una bona estona. Hem conseguit completar els 3 un entreno molt canyero, pràcticament al mateix ritme, lo qual és de gran ajuda quan toca apretar. ¡ Mala diferència en fer un entreno d'aquestos sol, a fer-lo com avui ! Ojalà lo d'avui es puga repetir moltes vegades.

Lo bo d'entrenar així, és que quan un amollaria un poc, algun dels altres apreta, i així és molt més fàcil exigir-se eixe punt de patiment que hi ha que tindre, i que després tanta falta fa competint.

Nosaltres 3 ja fa temps que li peguem a córrer. I enguany prou gent més del poble està entrenant. Més o menys, però lo important és que estan fent algo. Així ho demostra una més que nombrosa participació tant al 10K com a la Mitja Marató de Castelló.

Per a aquestos Nadals, m'està rondant per el cap, la idea d'organitzar una quedada de tota la gent d'Atzeneta que anem a córrer, per a fer un rodatge, per supost per muntanya, per els voltants del Penyagolosa. I després com no, un bon esmorçar. Tampoc fa falta gran organització. Ho posarem al Facebook per a que es córrega la veu i prou. Un rodatge de 2 hores o poc més i després, tots a esmorçar.

En quant a l'entreno,

DIMARTS 16/11/10:

1h28'10" running. Sèries de 500. 133 ppm de mitja i 160 de màx.
Pistes d'atletisme Gaetà Huguet.

Molt bon entreno. Els hem fet en progressió de menys a més, acabant forts. La mitja dels 500 ha segut de 1'34". Més ràpids que la setmana passada, però ací ha influit l'aire. Avui també en feia, però ni molt menys com la setmana passada, que va bufar de valent.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

2 comentarios:

el magnate dijo...

jo m'apunte....als esmorzar.....no malpenseu

VicentP dijo...

Mangante, primer hi ha que guanyar-se'l.