martes, 9 de noviembre de 2010

DÍA DE DESPISTES.

Avui no sé on tenia el cap. Havia quedat amb Cristian per a fer les sèries a les pistes d'atletisme, a Castelló. M'he preparat la bolsa aquest matí en presses, abans de pujar a treballar. I per això he arribat a Castelló i m'havia deixat la meitat de les coses. No havia agafat ni calcetins, ni toalla ni xancles per a la dutxa (en l'asco que me dona xafar en els peus un lloc així). Així que, de "prestao". Menys mal que Cristian portava uns altres calcetins, sino en els de vestir haguera tocat entrenar, i no haguera segut la primera vegada.

L'entrenament, dur de per sí, encara ho ha segut més per la "merda" d'aire que bufava. Ho dic així perquè, ¿i si n'ha fet estos 2 últims mesos d'aire? Menys mal que la temperatura a Castelló és bona, i hem pogut entrenar de curt.

L'entrenament ha segut:

DIMARTS 09/11/10:

1h28'10" a peu, fent canvis de 500 m. 132 ppm de mitja i 164 de màx.
Pistes atletisme Gaetà Huguet.

L'aire ha fet que els ritmes hagen segut un poc més lents que els de la setmana passada, ja que bufava molt de cara sobretot als últims 100 metres. A més les cames estàven prou pesades, però hem fet un entreno en molt de coco, de menys a més sense obsessionar-se en els temps, ja que si ho fas en un dia com aquest d'aire, a meitat entrenament estàs mort, per a anar-te'n a casa.

El temps mitjà dels 500 ha segut de 1'38", acabant l'últim en 1'33" en la sensació d'anar parat, per l'aire.

Una vegada més, en un dia com aquest, hi ha que dir, entrenament a la saca !!!

I un altre video de Kilian Jornet



Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: