miércoles, 12 de octubre de 2011

AVUI PRIMER RODATGE PER MUNTANYA

Avui he fet el primer rodatge per muntanya de la temporada. Espere que açò siga un punt d'inflexió en la recuperació del turmell i que poc a poc puga deixar enrere la lessió. He notat el mateix que quan rode per pla o asfalt. Lleugeres molèsties els 10 primers minuts, fins que el turmell s'ha escalfat. I després ja sense molèsties. Bé costa amunt i amb temor costa avall.

La ruta escollida, bonica, muntanyera i quasi tota per senda. Hem deixat el cotxe als Molins de Vent d'Atzeneta i hem fet 7 km. direcció a Culla i després hem tornat enrere desfent el camí. El ritme, per a disfrutar.

I la companyia, bona. Al final, i com ja venia sent habitual la temporada passada, hem estat Xari, Beto i jo. A veure si poc a poc es va afegint algú més. Després bon esmorçar (avui bocata complet tamany de la casa) al de Roures. I tertúlia llarga.

Les dades de l'entreno:

DIMECRES 12/10/11:

1h40'03" running per muntanya. 13,87 km. i 644 mD+. 129 ppm de mitja i 147 de màx.

No tocava fer tanta estona, ni tampoc rodar per muntanya tècnica. Però algun dia hi havia que provar a veure que passava. De moment la presa de contacte ha segut prou positiva, però encara falta molt per estar al 100%. Així que poc a poc, anirem introduint qualitat i muntanya progressivament.

Demà faré una entrada que ja feia dies que tenia ganes de fer.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

2 comentarios:

MARIO dijo...

Vicent, m'alegre molt. Poc a poc i prompte estaràs com una cabra de monte altre cop. Una abraçada

VicentP dijo...

Mariooooo, que ens tens abandonats tio. Qué t'has enfadat amb nosaltres ????