miércoles, 5 de octubre de 2011

AVUI ASFALT I DE NIT

Avui he fet tot l'entreno de nit. Això em recorda quan fa uns anys, eixe era l'horari habitual d'entrenos.

Encara no he agafat la marxa d'entrenar a migdia, però ara que la calor ja no apreta tant, hauré de canviar l'horari, ja que a última hora de la vesprada i fent-se de nit prompte, comença a fer peresa.

Com que he eixit de nit, avui he entrenat per el polígon de Vall d'Alba. O siga, que avui tot asfalt.

A migdia, dinant amb uns amics, hem tingut un xicotet debat sobre les ultres. El boom que està experimentant aquesta disciplina esportiva, ha fet que hi haja gent que setmana rere setmana, bé siga entrenant o competint, estiga en una continua recerca dels límits del seu cos. I pareix que no tinguem en compte, que aquest necessita uns periodes per a regenerar-se.

Tal volta agafem com a exemple a esportistes d'alt nivell, tals com Kilian, Miguel Heras, Iker Karrera,......Aquestos són ara els noms que estan en lo més alt. Però, ¿quants anys aguantaran aquestos esportistes fent les barbaritats que fan? ¿Es pot competir tant (parlem d'ultres, no de 10mils) com alguns d'ells ho fan? Un maratonià d'èlit fa com a molt 2 maratons a tope en una mateixa temporada. ¿Com poden alguns d'estos runners clavar-se 8 ó 10 ultres? Debat obert.

L'entreno d'avui:

DIMECRES 05/10/11:

56'27" running. 11,91 km. i 48 mD+ a una mitja de 4'44"/km. 133 ppm de mitja i 161 de màx.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: