sábado, 15 de octubre de 2011

TRES DIES SEGUITS DE FLACA

En l'entreno d'avui, han segut 3 dies seguits de rodar amb la nova flaca.

Ahir vaig eixir sol. Vaig rodar suau, incloent unes sèries curtes (que amb la bici es fan llargues, jejejeje). A més, com que el dimecres vaig fer més del que tocava i les cames encara no estan encara acostumades al desnivell, he portat les cames tota la setmana ja pesades.

I avui ens hem juntat un bon grupet. Al final 10, barrejats d'uns quants pobles (2 d'Useres, 1 de La Barona, 1 de Vall d'Alba, 3 de Cabanes, 1 de Vilafranca, 1 de Castelló i jo d'Atzeneta).

Hem eixit de Vall d'Alba, rodant primer per pla, ja que hi havien 2 que només podien fer 1h30'. I la resta hem tirat cap a Les Coves. Ací s'ha anat tensant la corda. Ens hem posat 4 a relleus i prompte s'ha trencat el grup. Hem amollat un poc per a reagrupar-nos, però en un punt, el joc ja tornava a estar igual. Així que al final hem tirat els 4 sols. La resta han fet coneixement i han parat a esmorzar a les Coves.

I nosaltres, de les Coves hem tirat cap el port de La Mirona, per a pujar a Albocàsser. I ací s'ha acabat de tensar la corda fins que esta s'ha trencat, i hem acabat cadascú a la seua marxa fins a coronar el port.

A meitat port, Nacho ha pegat la volta perquè se li feia tard. I la resta hem completat la ruta baixant per Els Rosildos i Els Ibarsos fins a Vall d'Alba.

Paco i jo hem rematat la ruta en un esmorçar a Vall d'Alba.

La pròxima, més llarga i amb més calma.

Aquestos han segut els dos dies de flaca:

DIVENDRES 14/10/11:

2h01'14" road bike. 55,65 km. i 622 mD+ a una mitja de 27,5 km/h. 118 ppm de mitja i 146 de màx.
Ruta: Atzeneta-Vall d'Alba-Benlloch-Cabanes-Vall d'Alba-Atzeneta

DISSABTE 15/10/11:

2h53'49 road bike. 86 km. i 780 mD+ a una mitja de 29,8 km/h. Les pulsacions no les sé, ja que quan portava poc més d'1 hora se m'ha mort el Garmin.
Ruta: Vall d'Alba-Vilafamés-Pobla-Cabanes-Les Coves-port de La Mirona-Albocàsser-Rosildos-Ibarsos-Vall d'Alba.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: