domingo, 29 de agosto de 2010

I LES FESTES S'HAN ACABAT.

DIUMENGE 29/08/10:

2h03'53" rodatge per muntanya suau, fent uns 20 km. i 450 m+, a una mitja de 123 ppm i una màx. de 135.
Ruta: Atzeneta-pista baix Bovalar-Pont Useres-pista Castell-Granja Otilio-Mas de Remisio-Mas de Timó-Mas d'Ahicart-Torrocelles-Barranc de la Pallissera-Castell-Atzeneta.

He eixit per la vesprada (ja està bé de dormir poc i tindre que matinar). Com que el rodatge ha segut suau, molt bones sensacions musculars. Però estem igual del turmell. Si no haguera segut per el turmell, m'he quedat en la sensació de que haguera pogut rodar més vivet i més quilòmetres. Quan baixava del Castell, portava un ritme prou vivet, i això és bona senyal després de la setmaneta que he portat.

En quant a les festes, avui últim dia tant a Atzeneta com a Vall d'Alba. Mira que em dol que s'acaben, i això que, com que treballe, lo únic que faig es patir són i algun rato de mala llet. I més enguany que he continuat entrenant en normalitat (cosa que encara no havia fet mai, ja que els altres anys feia només entrenaments de manteniment). S'han acabat els bous i els balls, però sobretot s'acaba l'ambient que hi ha al poble estos dies. Ara poc a poc fugiran tots a las "grandes ciudades" i conforme vagen anant-se'n els estudiants, ens quedarem els quatre gats de sempre. Però ¡¡ i lo bé que estem ací !! No sé la gent com no valora més la qualitat de vida que tenim ací als pobles i s'anima més a quedar-se a viure ací tot l'any.

Ací teniu un video resum de les Festes d'Atzeneta 2010 que es va projectar a l'acte que va tindre lloc abans de la traca final.


Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Escolta tú, no has parat ni un día¡¡

No sé qui ha fet el vídeo aquest però està molt bé.

Salut KKU.

VicentP dijo...

KKU, quan hi ha un objectiu principal de temporada a la vista, no es pot parar, i menys faltant tant poc de temps.