sábado, 28 de agosto de 2010

TIRADA LLARGA I PENÚLTIM DIA DE FESTES.


DISSABTE 28/08/10:

Rodatge a peu per muntanya. 42 km. i 2025 m+ a una mitja de 133 ppm i una màx. de 146 ppm.
Ruta: Les Useres-Torrocelles-Xodos-Banyadera-Pic Penyagolosa-Banyadera-Xodos.

Bon rodatge en bona companyia. Després de molt de temps, ja que a partir de la MiM cadascú estem preparant coses ben diferents i a penes hem coincidit entrenant, he tornat a rodar en Juanito. I quins records avui rodant els dos per el circuit de la MiM. Recordava cada tram com si fora aquell mateix dia. El vent que bufava a la Serra de la Creu, després de les Useres. La "tocaeta" de campana a Les Torrocelles. La pujada a la Lloma Bernat en tota la gent d'Atzeneta dalt. Vóre a Ramón Escrig, a Fabra i a Celestino abans del camí de formigo de la Lloma. La pujada del zig-zag de Xodos amb Lluis i Lucas. Passar per Xodos i veure a Mireia i a Jordi. La pujada al Marinet acompanyat de John i Kiel. I la soledat de la pujada a la Banyadera. ¡Quin día aquell !

Com que són festes, he fet aquest rodatge dormint sols 8 hores en 2 dies. Així que quasi que es pot considerar com fer un rodatge en pre-fatiga. Així i tot les sensacions de cama han segut bones. He fet aquestos parcials: Useres-Torrocelles 1h04'25" ; Torrocelles-Xodos 1h06'23" ; Xodos Banyadera 51'43 ; Banyadera-Pic 23'42" ; Pic-Xodos 54'12". Açò són parcials que fets en cursa ens donarien un temps a la MiM un poc per baix de les 7 hores. O siga, que el rodatge ha segut prou bo. Haguera segut millor de no ser per les molèsties que arrastre al turmell esquerre. Tinc la sensació de que el tinc bloquejat, ja que no em deixa fer com toca el moviment de flexió-extensió, per a fer una bona impulsió. He començat en unes lleugeres molèsties. Després s'ha passat. Però pujant al Pic ja he hagut de caminar. I la baixada fins a Xodos se m'ha fet molt incòmoda. A la part final del Marinet m'he hagut de posar a caminar baixant.

Quan hem arribat a la font que hi ha abans de començar el Marinet, ens hem pegat un bon banyet. Això era per a foto. Els dos en porreta allí dins de l'abeurador. Si haguera passat algú per allí, haguera pensat que ens "falt un bull" (o potser ens falte).

I després d'aquest rodatge, per a completar el dia, dinar dels fundadors de la Penya Un Gos i Un Carro i de "festa" fins a les 5 del matí. Com alguna vegada li he sentit dir a Raúl García, tot es pot considerar part de l'entrenament.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

con el tiempo y una caña todo parece otra vez PARECIDO

VicentP dijo...

Mira que t'agraden els jocs de paraules !!! Rés, continua en el teu anonimat.