jueves, 12 de agosto de 2010

¡¡ 30 i 31/07 i 01/08: QUIN CAP DE SETMANA D'ENTRENOS DISFRUTONS !!

Fa dos caps de setmana,  vaig disfrutar molt entrenant. Vaig entrenar els 3 dies amb Cristian, i ho vam fer tot per ací dalt al nostre territori. I tenim encara molt de terreny per descobrir entre Atzeneta, Benafigos, Culla, Vistabella i Xodos. Com comentem moltes vegades, al final sempre acabem entrenant per els mateixos llocs, i lo nostre és lo que menys coneixem. I això té que canviar. Millor dit, canviarà, ja que ens hem proposat conéixer pam a pam el "teritori comanxe atzenetí".

Vam començar el divendres en un rodatge per muntanya, fent una senda que fa poc ha netejat el C.M. At-Zenet i que va d'Atzeneta fins a Vistabella. Nosaltres vam deixar el cotxe a l'entrador del Pou de la Riba i vam arribar fins al Coll del Vidre. Ací portàvem 500 m+ i només 55 m-. Bona senda per a entrenar pujades. Després, per els tallafocs que hi han a l'esquerra del Coll del Vidre vam anar a buscar el control de la cursa de la Nevera. Vam baixar fins al Pou de la Riba i per la pista vam tornar a eixir fins al cotxe. Ruta nova i molt guapa.

El dissabte vam fer un rodatge en la bici de carretera de 4h13'07". 106,63 km i 1.775 m+. La ruta va ser: Atzeneta-Torre Embessora-Sant Pau-Els Rosildos-Port de la Bandereta-Serra Engarceran-Benlloch-Vall d'alba-Ibarsos-Pla de Meanes-Benafigos-Coll del Vidre-Atzeneta. Va ser la primera vegada que vaig pujar el port de La Bandereta. Aprofitant que eixe dia era la cursa de muntanya de La Serra, vam estar veient el final de cursa.

I el diumenge vam fer un altre rodatge de muntanya. La ruta va ser Ortisella-Penyacalva-Ortisella. Cristian mai l'havia feta i li va agradar molt. Lo millor de la ruta va ser el banyet d'aigua fresca a la bassa que hi ha a l'Ortisella quan vam acabar.

Cada dia disfrute més fent tirades llargues i em trobe molt còmode treballant aquestes distàncies a ritmes mitjos-suaus. Fa uns quants de setmana, el primer de juliol, també vaig fer dos entrenos llargs i a soles que van ser genials per a mi, Atzeneta-Benassal el dissabte i Castell-Xodos-Castell el diumenge.La veritat és que estic disfrutant dia a dia de l'entrenament per a Cavalls del Vent, i això crec que és molt important i motivador.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: