lunes, 23 de agosto de 2010

CAP DE SETMANA INTENS I REDÓ

Bé, aquest ha segut un cap de setmana intens i molt satisfactori. Al final, alguna hora més d'entrenament de lo que tocava. Però com que ha sortit tot tant bé, la satisfacció no pot ser major. Parlant amb Lluis el dissabte per la vesprada després de la Volta a Peu al Castell, una de les conclusions que traem, és que estem fent les coses molt bé.  A més, la meua motivació enguany, continua sent molt, molt alta després d'una llarga temporada, i això és molt important. De moment em queda motivació per a donar i vendre, així que si a algú li'n falta ja sabeu.

DIVENDRES 20/08/10:

1h29'05" de bici de carretera. 42,94 km. i 590 m+ a una mitja de 28,9 km/h. (i 66,8 km/h. de màx.). 121 ppm de mitja i 151 de màx.
Ruta: Atzeneta-Vilar de Canes-Atzeneta.

Açò després d'una intensa jornada de treball i de dormir 6 horetes pelades, ja que anit vaig pujar a Atzeneta al concert de la Banda de Música. Com ja va sent habitual aquestos dies, acabe l'entrenament tard, passades les 9. I avui comencen les festes a Atzeneta i a Vall d'Alba.

DISSABTE 21/08/10:

Matí: 
4h17'47" de rodatge en bici de carretera. 123,81 km i 1150 m+ a una mitja de 29,3 km/h. 123 ppm de mitja i 152 de màx.
Ruta: Vall d'Alba-Benlloch-Torre Endomenech-La Sarratella-Albocàsser-Catí-Sant Mateu-La Salzadella-Les Coves-Benlloch-Vall d'alba. Ha segut la ruta dels pobles en festes, ja que menys a La Torre Endomenech i a La Salzadella, a la resta de llocs eren festes.
Lo que en principi tenia que ser un rodatge de 3 horetes, s'ha allargat un poquet. Mira que ens agrada el matxaque !!! Avui encara havia dormit menys que ahir, 5 horetes. Estem en festes i hi ha que complir a tots els llocs.
No havia pujat mai el port de la Sarratella i m'ha agradat molt. Dur i carretera estreta de les que fan que un port tinga més encant.
En la bici, mai havia patit tanta calor com avui. Una cosa és suar la gota gorda quan puges un port, i l'altra anar rodant ràpid, que et pega el vent i suar igual. M'he begut 5 botellins, més lo que he begut quan repostàvem, calcule que uns 8 ó 9 botellins, més la Coca-Cola de l'esmorzar, que avui tampoc ha faltat. Hem esmorzat a Catí. Mai havia begut tant entrenant.

Vesprada:
Volta a Peu al Castell de 8,6 km 90 m+. Temps 30'43"(si està ben medida, a una mitja de 3'34" min/km). 155 ppm de mitja i 162 de màx. 2on classificat local i crec que 7é de la general. He fet 21" més que l'any passat, quan vaig fer el meu millor temps en carrera.
Entre cursa, escalfament i enfredament, 1h10' de treball.
Després de lo que he fet per el matí, no es pot demanar més. Igual que he fet eixe temps, haguera pogut  ser fer 33' ó 34', i haguera segut igual un bon resultat per a mi. Hi han dies que les coses sense buscar-les ixen.
La clau per a mi ha segut eixir sense cap tipus de pressió i fer una pujada en molt de coneixement. He eixit al ritme de Diego i César, a vóre que passava. El ritme que portàvem era ràpid, però la sensació bona, tant de cames com cardiovascular, però faltava vóre si podria aguantar els 8 km. Les pulsacions còmodes per a una cursa ràpida, ja que fins al Gorg he anat a 151/152 ppm, sense agobios. He corregut molt constant tota la cursa, i la pujada de pulsacions me l'ha donada el mateix desnivell de la cursa. Baixant m'he trobat molt bé i el ritme no m'ha caigut en cap moment. A la granja de la Mora, Diego ha tingut un baixonet. L'he "axuxat" un parell de vegades per a que no es despenjara, però no ha pogut. Llàstima, ja que els dos junts haguérem fet molta feina, i segur que haguérem fet eixe últim canvi que es té que fer a una d'estes curses, i haguérem pogut millorar el temps de l'any passat.

DIUMENGE 22/08/10:

1h57'02" rodatge per muntanya en 470 m+. 123 ppm de mitja i 137 de màx.
Ruta: Atzeneta-Pont Useres-Castell-Barranc Pallissera-Torroselles-Mas d'Ahicart (el que hi ha abans de començar la pujada final a la Lloma Bernat)-Mas de Timo-Castell-Atzeneta.

Açò ha segut per a completar un bon cap de setmana. Ha segut una sessió d'enduriment, ja que damunt he eixit a les 10 del matí, en lo que feia una bona calor. Pujant de cara a la Lloma pegava una bona calda. Però com que el ritme ha segut suau o un puntent més que suau, he completat la sessió sense problemes.

Al final han segut 9 hores d'entrenament en 3 díes. Lo que he fet aquest cap de setmana, em serveix per a afrontar les últimes 6 setmanes de preparació per a Cavalls del Vent en molta confiança, i per a donar-me compte una vegada més de que sóc corredor de llarga distància. Estic entrant en el món de les ultra i crec que serà difícil eixir d'ahí, jejeje.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!


No hay comentarios: