jueves, 26 de agosto de 2010

PRESSES I CORREGUDES

DIMECRES 25/08/10:

48'40" per muntanya fent canvis. 205 m+, 131 ppm de mitja i 155 de màx.
Ruta: Atzeneta-camí antic de Castelló-Coll de la Bassa-repetidor-trialera-baixada per la primera pista fins a la carretera-Atzeneta.

Uff, i quina calor que feia. A pesar d'haver eixit a entrenar a les 19:10, feia moltíssima calor i no corria gens l'aire ni dalt a la muntanya. Un rato després de dutxar-me encara estava xorrant. Però bé, en festes té que fer aquest oratge.

Les presses han segut perquè volia vore la prova dels bous cerrils de la Penya Taurina d'Atzenta. Volia eixir a entrenar un poc abans, però al final com sempre en l'hora justa. Menys mal que la prova s'ha retrasat un poc i encara he arribat a temps. S'amontona la feina, treballar, fer la siesta, entrenar, exir un rato de festa, dormir poc....

Sempre que puje al Coll de la Bassa per el camí antic de Castelló, pense que un día tinc que agafar unes tissores de podar i tallar quatre esbarzers i argilagues que hi han a la senda, arribant quasi al Coll de la Bassa. Però després no me'n recorde mai. Hi ha un lloc que et tens que parar, ja que si no els esbarzers t'abracen com si estigueren enamorats de tú.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: