domingo, 31 de octubre de 2010

EL QUE NO FA ALGO ÉS PERQUÈ NO VOL, NO PERQUÈ NO POT !!!

Aquesta ha segut una setmana com les del mes d'Agost, i no precisament per la calor. He tingut a un repartidor de vacances i he tingut que fer la seua ruta. Així que, setmana apretada de temps i d'esforç físic. Però bé, tot suma per a l'entrenament.



DIMARTS 26/10/10:

1h03'00" rodatge per camins fent 12,98 km. i 135 m+ a una mitja de 126 ppm  i una màx. de 136.
Ruta: Atzenta-gravera-Carrascalet-camí dels Plans-Ctra. Albocàsser-1er assegador-Mas d'En Jaume-Ramblella de Benafigos-Venta del Rullo-Atzeneta.

DIMECRES 27/10/10:

1h10'26" de rodatge en progressió. 14,5 km. i 205 m+ a una mitja de 132 ppm i una màx. de 161.
Ruta: Atzeneta-pont de Castelló-pont d'Useres-camí del Castell-granja Otilio-Mas Propet-La Madonya-PR Nevera-plaques solars-Venta del Rullo-mas d'En Jaume-Ctra. Albocàsser-camí dels Plans-Atzeneta.

DIJOUS 28/10/10:

1h33'04" de rodatge en la bici carretera. 44,69 km. i 520 m+ a una mitja de 28,8 km/h. 121 ppm de mitja i 144 de màx.
Ruta: Atzeneta-Les Useres-La Barona-Vall d'Alba-Els Ibarsos-Ctra. Meanes-Atzeneta.

DISSABTE 30/10/10:

Participació en el Duatló de Xeste, del que faré una entrada a part.

DIUMENGE 31/10/10:

2h04'31" rodatge per muntanya. 20 km. i 550 m+ a una mitja de 124 ppm i una màx. de 147 ppm.
Ruta: recorregut parcial per el circuit de la cursa de muntanya de Vistabella.

Bona setmana d'entrenaments, sobretot perquè el turmell ha millorat molt, fins al punt que ahir vaig conseguir fer tot el rodatge sense tindre molèsties. Però encara no vull cantar victòria, així que poc a poc, sobretot per la muntanya.

La setmana ha acabat en un rodatge molt guapo per un dels llocs on més m'agrada entrenar. Per Vistabella. Vam pujar Xari, Beto, Jose i jo a fer part de la cursa de muntanya de Vistabella. Ens vam liar un poc al principi i vam fer algo més de temps de lo que voliem. Xari i Beto no coneixien el terreny i els va agradar molt la ruta. Després d'entrenar vam esmorçar a l'Alforí i vam fer una bona tertúlia. L'equip ultra, ja es va juntant.



Encara que ha segut una setmana complicada, al final he complit en tot. Per supost la feina és primer que l'entrenament, ja que és lo que ens dona de menjar i lo que ens permet poder córrer. Corren per a guanyar-se la vida els professionals, i nosaltres no ho som. Almenys així pense jo i crec que és lo correcte. Però, una setmana com aquesta que he passat, em demostra que el que no fa algo és perque no vol, no perquè no pot. Hi ha gent que sempre estan buscant excuses per a justificar que no poden entrenar prou. Hi han díes en que realment és massa complicat traure temps i que és millor no entrenar, ja que quan hi ha massa estrés, lo únic que pots fer és lessionar-te, i és millor descansar. Però la majoria de vegades, lo que fa falta és motivació, ganes  i organitzar-se bé la vida. Així que, setmana d'entrenaments a la saca !!!

Salut i muntnaya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

1 comentario:

eladi dijo...

Fare com si no t'haguera sentit.....