lunes, 25 de octubre de 2010

RODATGE PER TERRES ALBARDUSQUES AMB EL GRUP

DIUMENGE 24/10/10:

1h39'17" rodatge per muntanya. 15,67 km. i 540 m+ a una mitja de 6'19"/km. 122 ppm de mitja i 144 de màx.
Ruta: Ctra. Xodos (al km. 2,3 de la Nevera)-Andreva-Torrentina-Barranc Torrentina-senda Mas de Vidal-El Juncar-senda Ullal-Magranar-Mas Propet-Ctra. Xodos.

Després de molt de temps (més de 2 mesos), avui he tornat a rodar amb part del grup. La convocatòria era a Atzeneta i sent al poble d'un no es pot fallar. Hem segut 10 persones i Àngel, que està lessionat, però que igual ha vingut a l'esmorçaret.

A les 8 del matí, estàvem fent el caferet al Casa Ramón. Hem vist l'eixida de la fórmula 1 i ens n'hem anat a rodar. La temperatura era fresqueta a eixes hores del matí, però es podia anar perfectament en pantaló curt i mànega curta, ja que si et tapes més del compte, al poc ja sobra tot.

La ruta ha estat molt bé. Té molta senda i els barrancs i sendes per on es passa són molt bonics. Ruta també recomanable, tant per a rodar com per a fer una caminata d'unes 3 hores. Una variant a lo que hem fet avui, podria ser eixir del poble i quan s'arriba al  Mas de l'Andreva, baixar per la senda que va directa a la Font del Forcall, i després ja enganxar la senda del Mas de Vidal. Però aleshores no fas la baixada per el Barranc de la Torrentina, que és un dels trams més bonics de la cursa de la Nevera.

El ritme avui ha segut molt suau. He entrenat sense pràcticament molésties, però vaig encara insegur. A més se me nota, ja que en dos ocasions, els que anàven en eixe moment darrere meu m'ho han dit. Però estic molt content ja que feia molts dies que no feia un rodatge com el d'avui. I a més tampoc m'he resentit després.

Com a circuit d'entrenament, és una ruta molt bona per a fer un rodatge ràpid o un progressiu per muntanya, i es toca tot tipus de terreny. Donant-li candela, crec que el circuit és pot fer en 1h10' ó 1h15'.

I com no, després del rodatge, hem esmorçat al Casa Ramón. Picaeta per a 11 i una bona tertúlia. Avui, menys Lucas, que per un dia s'ha fet "asfaltero" (corría una popular d'asfalt al seu poble), estàvem tots els "ultramans" del grup. Com diu Crisitan, "estos per menys de 70 ó 80 km. ja no es posen". Així que les converses, totes de barbaritats. Ara que estem a principi de temporada, hi ha que anar pensant en objectius, a vóre si en alguns podem coincidir uns quants de nosaltres. Després de lo que hem parlat avui, a uns quants ens ronda per el cap un ultra dels llargs (molt llarg) que està en projecte ací a l'interior de la província de Castelló, a la millor zona de totes, almenys per a mi, per a fer un ultra.

En aquesta primera setmana he acumulat un total de 9h47'38" d'entrenaments (4h30'26" fent 89,93 km. en bici i 5h17'12" fent 58,51 km. a peu). No està mal per a començar.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: