lunes, 11 de octubre de 2010

18ª MARXA BTT FIRA D'ONDA

DIUMENGE DEU DEL DEU DEL DOS MIL DEU:


18ª Marxa BTT Fira d'Onda. 34,67 km. i 880 m+ a una mitja de 15,8 km/h. 31% de pendent màxima. 142 ppm de mitja i 157 de màx.
2h12'45" - 17é classificat general.

DURA, CANYERA, ESPECTACULAR, BRUTAL, EXTREMAAAAAAAAAA !!!

Així puc calificar la cursa que he fet avui. ¡ Qué canya de cursa ! He disfrutat moltíssim. Quina fartera de sendes, trialeres i terreny tècnic, molt tècnic. He baixat per llocs que ni m'ho crec, però l'adrenalina que dona la competició, té aquestes sorpreses.

A més, el terreny després de la plutja d'ahir, estava impressionant. Estava banyat, però no aplegava a estar pesat. I ens hem fet de fang fins als ulls. La meua BTT, al final dels fang acumulat a la cadena i al canvi, ja ni canviava bé. Quan posava el plat menut i els dos pinyos més grans, en poques pedalades se me quedava bloquejada, com si se n'isquera la cadena del seu lloc. Així que en l'última pujada m'ha tocat baixar unes quantes vegades de la bici.

Aquesta cursa, la puc comparar a les curses de muntanya que m'agraden. Dures, en molt de desnivell i molt tècniques. Com diu la capçalera del blog, les curses per muntanya (o de BTT) quan més dures millor....

Després de la cursa, parlant amb Gustavo, amb un altre xic de Vall d'Alba que no sé com li diuen i amb Óscar Juárez (corredor d'Onda que ha dissenyat el recorregut), els dos primers comentàven que els ha paregut massa extrema. La meua opinió és que té que haver curses de totes les maneres (a mí particularment m'agraden més com la d'avui).

Per exemple la BTT 3 Termes de fa dos setmanes, és una cursa gens tècnica i que pot fer qualsevol que estiga en una mínima forma física sense problemes. És una cursa molt rodadora i per això vam córrer 300 i pico BTT.  Però la d'avui no té rés a vóre amb aquella. Per això sols n'hem corregut 81.

Óscar Juárez, ha segut avui el guanyador, i és l'actual Campió d'Espanya de BTT. O siga, que imagineu-vos quin circuit ha dissenyat.

La meua posició final (17é), la considere més que bona. Després de les 3h30' de rodatge d'ahir, i tenint en compte que no havia rodat mai per un circuit com el d'avui, no puc demanar més. Al principi de la cursa, on el terreny era més rodador, les sensacions de cama han segut roïnes. Però m'he agafat les coses en calma i poc a poc encara he anat fent feina. Al voltant del km. 30 anava en la posició 14, però a l'última trialera canyera, m'he apartat per a deixar baixar a 3 corredors que venien bufant-me el coll. ¡ Com baixen aquesta gent ! Així que he acabat perdent 3 posicions, però com he dit abans, no puc demanar més.


Quan hi hagen més fotos, ja les penjaré. I també penjaré un video d'un tipet que portava montada al casco una càmera de fotos i de video. Segur que serà un video molt canyero.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: