viernes, 3 de septiembre de 2010

A LA SACA !!!

DIJOUS 02/09/10:

1h30'43" rodatge per muntanya en progressió. 340 m+, 134 ppm de mitja i 159 de màx.
Ruta: Atzeneta-toll Sant Joana-maset Eliseo-pista baix Bovalar-pujar al Bovalar per la dreta fins que s'acaba la pista-tornar enrere i creuar tot el Bovalar per dalt-baixar per la pista de la Roca del Sol-camí vell de Castelló-gravera-Creu dels Plans-primer assegador-carretera-Atzeneta-volteta per dins del poble per a completar el rodatge.
En el ritme que he portat, calcule que hauré fet sobre els 20 km. A la saca !!!

Entreno molt bo. Quan he començat notava, com diu Juanito, un "xiqui-xiqui" als cuàdriceps, del ritme canyero dels canvis d'ahir. Però com que el rodatge ha segut en progressió, poc a poc la maquinària s'ha anat engrassant i ha eixit un entrenament molt bo, acabant a tope els últims 20' a un ritme entre 3'40" i 3'30", i fent un sprint final en força. Feia una bona temperatura, però moltíssima humitat, i he acabat xopet, fins al punt que les sabatilles semblava que havien passat per dins de la rambla, de banyades que estàven.

El monte estava ideal, banyat però no enfangat, en eixa oloreta que es queda després de ploure. Ja comença a respirar-se l'ambient i la tristor de la tardor. No m'agrada que el dia vaja recurtant les hores de sol, però.... és lo que hi ha. Però lo que menys m'agrada és quan canviaran l'hora a finals d'octubre. ¿Servirà per a algo que no siga "desteclar" al cos durant uns dies? Experts i governants s'empenyen en que hi ha un estalvi energètic important, però ells per altra banda ens estafen i despilfarren tants diners que no sé jo quin sentit té açò.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: