lunes, 23 de mayo de 2011

AÇÒ NO HAURIA DE PASSAR


Aquestos són uns dies tristos per als aficionats al trailrunning. El dissabte per la vesprada moria, entrenant junt al seu marit per el Desert de les Palmes, Irene Edo Personat. És una d'eixes noticies que et resisteixes a creure i que no vols que siga veritat, que vols que siga un mal somni. Però.....la vida és així. La muntanya, tan bella i tan cruel a la vegada.

Encara que no havia parlat mai amb ella, l'havia vist infinitat de vegades, ja que era una habitual de les curses per muntnaya. Coneguda com "la corredora de la eterna sonrisa", la foto de dalt n'és una mostra del perquè l'anomenàven així.

Molts ànims al seu marit i a la seua xiqueta.

En quant als entrenos de la resta de setmana:

DIJOUS 19/05/11:

1h13'53" sessió de propio en plataforma vibratòria i en cinta.
+
1h10'02" running per muntanya. 12,15 km. i 460 mD+. 121 ppm de mitja i 136 de màxima.
Ruta: Atzeneta-camí vell de Castelló-Coll de la Bassa-repetidor-Bovalar-creuar tot el Bovalar per dalt-baixar-Casilla-Xop-Barranc de la Font-casa.


Dia ben completet i gran dia, ja que avui han nascut Eric i Hugo, nebots meus. Ja som 2 Peris més a la familia. 


I comencen les festes de la joventut.


DIVENDRES 20/05/11:


1h24'37" running. 17,20 km. i 322 mD+. 132 ppm de mitja i 143 de màxima.
Ruta: Vall d'Alba-camí Corral Nou-Rambla de la Viuda-per pistes i sendes al terme d'Useres-encreuament ctra. Mas de Picando-per carretera fins al Coll de la Bassa-camí vell de Castelló-Atzeneta.


Feia anys que no pujava de Vall d'Alba a Atzeneta a peu. Tinc que mirar de fer-la un poc més directa i no tocar gens de carretera, però tampoc crec que li puga llevar massa quilòmetres. Com a molt un parell.


DISSABTE 21/05/11:


2h10'18" running per muntanya. 17,26 km. i 913 mD+. 124 ppm de mitja i 142 de màxima.
Ruta: Molins de vent-Riu Monlleó-senda nova-pista Benafigos-senda ròbol-Riu Monlleó-pista BMR-senda Culla-molins de Vent.


Segona vegada que faig aquest rodatge, i prou més ràpid que l'anterior vegada. Ara bé, aquell dia vaig anar de relax total i amb la càmera de fotos, i avui encara que el ritme també ha segut suau, no he parat per a rés.


Bona ruta per a fer un entreno curt i amb prou desnivell.

DIUMENGE 22/05/11:


3h20'08" road bike. 82,02 km. i 1.445 mD+ a una mitja de 24,5 km/h. 108 ppm de mitja i 136 de màxima.
Ruta: Atzeneta-encreuament ctra. Ibarsos-Atzeneta-Benafigos-Coll del Vidre-Vistabella-Sant Joan de Penyagolosa-Atzeneta per Coll del Vidre.


Bé, avui ha segut la vegada número 1.


Poques ganes després 3 dies de dormir poc i descansar menys, ja que són festes i hi ha que complir en tot. Però una vegada el motoret es posa en marxa, quilòmetres que hi hagen per a fer.


Salut i muntnaya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

1 comentario:

Àngel dijo...

No m’ho llevo del cap en tot el dia.
Ho sento molt per ella, per la seva família i per tots els amics.
Una gran pena tinc al cor.