domingo, 27 de febrero de 2011

DONCS NO HA HAGUT SORT.

Com deia en l'entrada anterior, el divendres es va celebrar el sorteig per a poder participar a la mítica Zegama. I el resultat per a mi, és que no ha hagut sort. A més, en el número (841) que m'ha tocat al sorteig, és impossible que per llista d'espera puga entrar, ja que el primer és el 226. Així que un altre any serà.

Bé, aquestos són els entrenos d'un altre cap de setmana intens.

DIVENDRES 25/02/11: 

1h26'31" running progressiu. 17,34 km. i 225 m+. 128 ppm de mitja i 151 de màxima.

Ruta: per Torreblanca.


Tercer entrenament nocturn abans de Xerta. Avui ja hem fet horari de cursa, ja que hem començat faltant pocs minuts per a les 9 de la nit. 

DISSABTE 26/02/11: 

4h15'15" road bike. 111,52 km. i 2.010 m+ a una mitja de 26,4 km/h. 120 ppm de mitja i 146 de màx.
Ruta: Atzeneta-Meanes-Ibarsos-Rosild

os-Serra Engarceran per la Bandereta-Benlloch-Vall d'Alba-Atzeneta per el Coll de la Bassa-Benafigos-Coll del Vidre-Xaparra-Xodos-Atzeneta-M
as de Cristian-Atzeneta.

ETAPÓNNNNNN en solitari A LA SACAAAAAAAA !!!

Aquestos són els entrenos que més acaben motivant i dels que més es disfruta. I més si es fan amb bones sensacions com avui.

Quan passava per Xodos, he vist a un xic que conec fa uns anys. Ell i la seua parella vivien a Castelló, i tenien cadascún d'ells empresa propia. Ja feia anys que estava arreglant-se un mas allí dalt, i tenia clar que algun dia acabaria vivint allí. Doncs bé, fa 8 mesos que va donar el pas i resideix a Xodos. Diu que són els 8 millors mesos de la seua vida, i en els que més ha disfrutat. 

La veritat és que admire molt a persones com ell. La societat ens ha portat a no conformar-nos en rés i sempre voler més i més. I la clau és precisament tot lo contrari, conformar-se en poc per a disfrutar de les coses importants de la vida.

DIUMENGE 27/02/11:

3h06'19" running per muntanya. 21,3 km. i 1.525 m+ a una mitja de 119 ppm. i 137 de màx.
Ruta: per Paüls, entrenament parcial de la segona etapa de l'UT Les Fonts.

Com fa 2 setmanes, avui hem entrenat una altra vegada per terres catalanes. Després d'una nit molt mal dormida, cosa que per altra part haurà sevit almenys per a simular lo que passarà a l'ultra la nit de divendres a dissabte (sempre podem traure algo positiu), la veritat és que em feia molta peresa eixir avui a entrenar. I més en l'oratge que feia, amb un aire molt fort que s'ho emportava tot.

Ha eixit un bon entreno. Els ingredients....bona companyia, bon terreny i bones sensacions.

Aquest entrenament culmina la millor setmana d'entrenaments de la temporada, en bones sensacions quasi tots el dies, i amb la sensació d'assimilar bé tot el volum que estic fent. I això que el descans el cap de setmana ha segut ben poc.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!! 

No hay comentarios: