martes, 8 de febrero de 2011

DE "DESCANS" PER BARNA


El cap de setmana he estat amb Mireia i Jordi per Barcelona, a casa d'uns amics que tenim allà.

Tot i no haver entrenat més que 1 hora el dissabte per el matí, he acabat el cap de setmana rebentat. I és que açò del turisme urbà, em cansa més que tirar-li hores per eixos montes. Però bé, s'ha de fer tot. A més, vóre lo que Jordi ha disfrutat, sobretot el dissabte al zoo, no té preu.

Els 2 últims entrenos de la setmana passada han segut:

DIVENDRES 04/02/11:

1h33'01" running en progressió per muntanya. Uns 18/19 km. i 530 m+ a una mitja de 136 ppm i una màxima de 154.
Ruta: per el track de la Nevera, Atzeneta-Torrentina-Atzeneta-pont de Castelló-Toll-Escoles-casa.

Després d'uns quants dies acumulant hores d'entrenament, avui m'he quedat molt satisfet en l'entreno que he fet. Pensava que es faria pudent, després del rodatge de bici d'ahir. Al principi sí que anava un poc pesat, però poc a poc la maquinària s'ha anat engrassant i ha eixit un bon entreno, encara que el ritme fort del final, ja costava de mantindre.

L'oratge que ha fet ha segut primaveral. Entrenament de pantaló curt i mànega curta d'eixida. Este temps està com una cabra.

DISSABTE 05/02/11:

1h04'33" running per pla. 132 ppm de mitja i 145 de màxima.
Ruta: per la vora del Riu Besós, a Barcelona.

Avui ha costat de posar el cos en marxa. El circuit que he fet és ideal per a fer un rodatge per pla a ritme controlat. La vora del riu, està molt ben arreglada. Hi ha un tram molt ampli amb gespa per on poder córrer d'allò més blanet. I un altre tram de passeig asfaltat, amb la distància marcada cada 50 metres.

La primera part del rodatge l'he feta contra corrent (70 m+ en uns 30', poca cosa), amb el vent de cara i en una bona rosada que m'ha deixat les mans ben gelades. Ha costat prou d'activar al cos. A més, pareixia que les pulsacions no vullgueren pujar. Però a la segona part del rodatge, ja en el sentit de la corrent, les sensacions han segut millors. El ritme, després d'escalfar, ha estat tot el rodatge per baix de 4'/km, acabant a 3'45"/km. Bon entreno per acabar una setmana ben complideta d'entrenaments.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: