sábado, 24 de septiembre de 2011

I MÉS BTT

Avui més quilòmetres de BTT amb avaria inclosa. 

Volia fer 3 hores, fent algunes trialeres durant el rodatge. He sortit de Vall d'Alba i la primera trialera que he fet ha segut la que va per darrere de l'ermita de Sant Cristòfol, que l'any passat es va baixar a la 3 Termes. D'allí he tirant cap a la rambla per una pista per la que no havia passat mai, fins que se m'ha acabat i he tingut que baixar a la rambla per un camí d'eixos per on sols passen les ovelles, més empinat que menys. I d'allí ja per pistes i sendes del terme de Les Useres, a buscar la part de baix del Bovalar, per la pista que va cap a la mina. He pujat per la primera pista que es pot agafar a ma dreta, que et deixa a un mas. D'allí cap amunt trialera, primer amb la bici al coll i a partir de meitat ja damunt de la bici. He enllaçat en la senda que puja cap a les antenes del repetidor del Coll de la Bassa, fent també algun tram a peu. I després he fet la senda que baixa del mateix Coll de la Bassa fins a la pista de la gravera. Aquesta senda és molt pedregosa. Baixava  ràpid i quan no em quedàven ni 50 metres per acabar la senda, se m'ha destalonat la cuberta.

De la malícia que m'ha agafat, primer he estat tentat de telefonar a mon pare per a que vinguera a replegar-me, però com que portava una càmera, l'he montada i he continuat rodant, ja en més coneixement per a no tornar a punxar.

He arribat fins a Atzeneta, he repostat aigua i he tirat cap als Ibarsos per el mateix lloc per on vaig baixar el dijous, per el Riu de Safont. I ja d'ací cap a Vall d'Alba.

Al final, 3 hores i poc embolicat, i menys entreno del que volia fer, però feina a la saca.

DISSABTE 24/09/11:

2h22'31" de BTT. 41,98 km. i 715 mD+ a una mitja de 17,7 km/h. 116 ppm de mitja i 148 de màx.

Demà a peu.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: