miércoles, 17 de febrero de 2010

I MÉS TERRENY NOU, PER XODOS


Avui he anat una altra vegada de descobriment. Poc a poc he d'anar coneixent terreny que tinc molt prop de casa i al que fins ara no li he tret partit en els entrenaments. Açò hem motiva molt. L'únic inconvenient és que anant sol, per eixes sendes i barrancs, i en la punyetera costum de no agafar mòbil, si em passara algo... Bé, açò més val no pensar-ho. Pensem en lo que disfrute quan faig un rodatge com el d'avui.


He tornat a eixir de Xodos de cara cap al Marinet, però al poc he agafat una senda que tira cap a l'esquerra per dins del barranc (la dels peregrins quan pugen el divendres, que deie en l'entrada de la setmana passada). I després he agafat la senda empedrada que es veu a l'altra part de barranc. Aquesta senda té uns 100 m+ i aplega a una pista. 


Agafem aquesta pista cap a la dreta i a uns 30 m. ens desviem a la dreta, buscant una senda per dins de pinar que comença a pujar, sense cap descans. Aquesta senda està molt ben definida, i de tant en tant hi ha algún puntet roig de pintura i algún mollonet de pedres. Està molt xula perquè és tota per dins de bosc, i és de bon xafar.


Aquesta senda, empalma en la que vaig baixar la setmana passada (la del descens de BTT). Però en lloc d'arribar fins l'explanada que hi ha darrere del Marinet per aquesta senda de les BTT, n'he agafat una altra que tira cap a l'esquerra, més arrimada al barranc, i des d'on es veuen els masos de les fotos. Al final aquesta senda també ix a l'explanada de darrere del Marinet. Des de la pista fins ací hi ha uns 350 m+.


Ací ja me n'he anat cap al Pla de la Creu, que estava en 3 ó 4 dits de neu. He continuat uns 5 minuts direcció a La Banyadera i he pegat mitja volta.


La baixada l'he feta per la senda del Marinet (la de sempre). He fet un lap, i sense arribar a baixar desbocat, m'ha costat 13' de baixar. No està mal, però es pot millorar prou, ja que al principi de la baixada hi havia neu i estava prou perillós. A més, avui la senda fins que es perd un poc d'altura, pareixia un rierol, tota plena d'aigua.


Una vegada ja baix a la font, tranquilet fins a Xodos.

El rodatge ha segut de 1h30' i he fet 550 m+.


Salut i muntnaya.
ATOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!

2 comentarios:

Unknown dijo...

Hola Vicent:
Com t'estas divertint estos dies,dones envejeta de poder córrer per eixes sendes i camins,encara que fas cara de gelat.Au cacau.

VicentP dijo...

Ieeee, la veritat és que estic disfrutant molt d'estos rodatges.

Eixe día feia prou bon oratge, per a lo que estem acostumbrats últimament, però a partir dels 1200 m. feia fresca.

Au, ja farem alguna d'estes rutes.