jueves, 7 de mayo de 2009

¿ENS IMPEDIRÀ LA NEU PUJAR AL PEÑALARA?

Aquest matí he rebut un correu del seleccionador, en el que ens diu que al Peñalara queda molta neu. I també que agafem guants, ulleres de sol, buff, paravent i malles llargues per si ens obliguen, segons les condicions meteorològiques, a posar-nos algo d'això. I sabatilles en un bon taco.

I en un altre correu que ens ha enviat Miquel, el del blog de CxM, que s'encarrega del tema de premsa a la federació valenciana, ens diu que fins la vesprada anterior a la cursa, quan els àrbitres hagen reconegut i homologat el circuit, no es decidirà si pugem al pic o ens desvien per un recorregut alternatiu, per la quantitat de neu que hi ha i el perill que suposa pujar la pedrera en eixes condicions.

Una llàstima si finalment no podem pujar al pic, però és lo que té la muntanya quan ja es toquen unes cotes d'altura considerables. Recorde que fa 2 estius, a finals de Juliol que vam pujar a Andorra a córrer una prova de la Copa del Món, tampoc vam poder fer pic degut a les males condicions meteorològiques, i ens van obligar a eixir a tots en paravent.

Ací vos deixe l'enllaç d'eixa notícia.

NOTÍCIA FEDME

Salut i muntanya.

ATOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!

1 comentario:

Unknown dijo...

Hola Vicent:
Com va anar la proba?, ja contaras algo o es que tens agujetes hasta la punta dels dits.