miércoles, 6 de mayo de 2009

EL PRÒXIM DIUMENGE 10 DE MAIG, DEBUTEM A LA COPA D'ESPANYA

El pròxim diumenge comença la Copa d'Espanya de Curses per Muntanya a la localitat segoviana de La Granja. La pena de que la Copa comence aquesta setmana, és que no podrem anar a vore la MiM, just enguany que corre l'atleta de la localitat on correrem nosaltres, Raúl García Castán, un dels millors trailrunners d'Espanya i del món.

Juanito i jo viatgem en l'expedició de la Selecció Valenciana. El divendres tenim que replegar una furgoneta d'alquiler. I el dissabte eixirem de Castelló a les 6:30 del matí, on replegarem a Remi i a Silvia Sos. D'ací passarem per Vila-Real i per La Vall, on replegarem a Patri Cabedo i a Ramón Recatalà. I ja després sols ens faltarà replegar a Cristina Castillo a l'autovía de Madrid.
A Honrubia ens juntarem en l'altra furgoneta que porta als corredors d'Alacant.

Tenim previst arribar a La Granja a les 13:00, per a poder eixir a fer una rodaeta suau per a descongestionar les cames del viatge. Per la vesprada replegarem els dorsals i anirem a la xarrada tècnica de la cursa.

La cursa puja des de La Granja fins el Penyalara, que en 2430 m. és el cim més alt de la Serra de Guadarrama, i torna a baixar fins La Granja per el mateix lloc. Consta de 22 km. i 1330 m+ de desnivell.


Juan i jo coneixem part del circuit, ja que l'any passat vam estar allí mateix de concentració en ElClinic, que va organitzar un cap de setmana d'entrenaments junt amb Raúl García.

Vam arribar fins el control de "La Cabaña", que és un refugi per als pastors. Fins ací el terreny, encara que ja s'han acumulat més de 600 m+, no és massa tècnic. I des d'ací fins al pic queda una pedrera molt tècnica, en roques prou grans en alguns trams, que en uns 2,5 km. té 630 m+ de desnivell, o siga per a anar a quatre pates. A més, enguany que ha segut any de neu, segur que encara en xafarem prou, lo que farà que la cursa siga un punt més dura.
Després per el mateix lloc es baixa una altra vegada a la Granja. Així que ens quedarà una baixada molt tècnica per la pedrera i després, si queden forces, terreny bo per a "volar".

Juanito que està en un molt bon moment de forma, segur que té opcions d'estar en el "Top 10", i jo doncs intentaré exprimir-me al màxim per a estar el més avant possible.

Ací vos deixe un enllaç en les úniques FOTOS que he trobat d'aquesta cursa, de l'edició del 2003 que precisament va guanyar Raúl García.

Salut i muntanya. I ATOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!

No hay comentarios: