miércoles, 9 de marzo de 2011

COM UN XIQUET AL QUE LI ACABEN DE FER UN REGAL SORPRESA

Així estic jo avui. El motiu ? Doncs que he rebut un correu que deia lo següent:

Hola VICENT PERIS

Mediante estas líneas quiero hacerte saber que la organización de la Zegama-Aizkorri Mendi Maratoia ha decidido concederte un dorsal para que puedas participar en nuestra carrera el 29 de Mayo de 2011. A continuación te indico los pasos que deberás realizar para formalizar la inscripción:

O siga, que.......tinc dorsal !!!!!!!!!!!!!!!!!

A la tercera va la vençuda. Al 2009 vaig fer la preinscripció per a Juanito (sense dir-li rés a ell) i per a mi. Ell va trindre sort i li va tocar, i jo no. Al 2010, com deia en una entrada anterior, vaig fer la preinscripció i sí que em va tocar, però finalment vaig renunciar a la meua plaça, decantant-me per fer la MiM, ja que coincidien el mateix cap de setmana. I enguany havia tornat a fer la preinscripció i tampoc havia hagut sort. Fins avui, quan m'han donat aquest grata noticia. Així que enguany sí o sí.

Ací vos deixe l'enllaç de la Zegama-Aizkorri Mendi Maratoia, per al que vullga vore, les espectaculars fotos de la cursa, en alguns llocs on l'ambient sembla com el d'una etapa del Tour.

Zegama torna a ser enguany, i ja en van uns quants, prova puntuable per a la Copa del Món, la 2011 SKYRUNNER WORLD SERIES RACE.

En quant a l'entreno d'avui:

DIMECRES 09/03/11:

1h30'41" running per muntanya. 435 m+ a una mitja de 124 ppm i 139 de màxima.
Ruta: Atzeneta-camí vell de Castelló-Coll de la Bassa-repetidor-creaur tot el Bovalar per dalt-granja de "Porlasenyal"-pista de baix Bovalar-pont de Castelló-Xop-La Casilla-pista baix Bovalar-Atzeneta.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona Vicent, estic segur que faràs una bona cursa, però sobretot disfrutaràs.

Rocalaguela dijo...

Els Culrojos pel Mon et desitjem molta sort i que disfrutes com un xiquet.

Salut i Muntanya

VicentP dijo...

En aquesta espere sobretot disfrutar, de vóre als millors trailrunners del món, del recorregut, de l'ambient,.....I en baixar del temps que et dóna plaça segura per als 2 següents anys, em conforme.

Gracies !!!