lunes, 7 de marzo de 2011

EL PEIX ESTÀ VENUT

Bé, a falta de 2 setmanes per al I UT Les Fonts, podem dir que ja està tota la feina feta. Com és sol dir, el peix està tot venut. Ara sols cal demanar no lessionar-se, ni posar-se malat i arribar lo més descansat possible. La forma física ja està tota aconseguida, i en aquestes 2 setmanes que resten, la qüestió és mantindre-la.

Aquesta setmana passada, ha hagut temps de molt poques coses. Així que el blog s'ha quedat un poc de costat, ja que les meues tarees dins de l'organització de la XI Pujada a la Nevera, s'han endut tot el temps lliure i un poc més. Però bé, com dic a la crònica que he fet per al blog del C.M. At-Zenet, vóre que aquesta ha segut la millor edició de les disputades fins ara, i que la gent va quedar molt satisfeta i així ens ho van mostrar el dissabte i ho segueix mostrant als foros, anima a estar pensant ja en la següent edició.



Els entrenos des de dimecres fins diumenge han segut:

DIMECRES 02/03/11:

1h12'21" running. Sèries de 2000. 119 ppm de mitja i 157 de màxima.
Pistes d'atletisme Gaetà Huguet.

Aquest ha segut dels millors entrenos de la temporada. El millor entreno de sèries de 2mil que recorde. He començat el primers 2mil en 6'58" (ritme de 3'29"/km) i he acabat l'últim 2mil en 6'32" (3'16"/km).

DIJOUS 03/03/11:

1h56'02" road bike. 51,96 km. i 640 m+ a una mitja de 26,9 km/h. 108 ppm de mitja i 144 de màxima.
Ruta: Atzeneta-Les Useres-La Barona-Vilafamés-Vall d'Alba-La Barona-La Pelejaneta-Atzeneta.

Cabut que és un, a l'hora d'eixir a entrenar, queia un lleuger borrim. Però com que no m'atreia massa l'opció de fer rodillo, he sortit igual. He tingut sort, ja que en tot el recorregut, o no plovia o ho feia de manera molt lleugera. Però quan he començat a pujar el Coll de la Bassa, ha canviat la cosa, i he arribat a casa totalment banyat. Però plenament satisfet i en l'entreno a la saca.

DIVENDRES 04/03/11:

1h10'44" running en progressió. 225 m+ a una mitja de 136 ppm i 156 de màxima.
Ruta: Atzeneta-pont de Castelló-toll-pont d'Useres-pista Castell-granja Otilio-Mas Propet-Madonya-Terres Blanques-plaques solars-Venta Rullo-mas d'En Jaume-bassot anoguer-plans-Atzeneta-camí gravera-Atzeneta.

Rodatge amb companyia de Cristian. Des de que hem eixit fins que hem acabat, ha estat plovent. La xopada ha segut de les bones. Ha segut el progressiu en el que més he apretat dels que he fet aquestes últimes setmanes. Ara bé, l'hem fet de dia i això es nota. Hem acabat molt fort.

DISSABTE 05/03/11:

3h09'10" running per muntanya (2h42' en moviment, segons el Garmin de Beto). 26 km. i 1.055 m+ a una mitja de 123 ppm i 149 de màxima.
Ruta: Pujada a la Nevera.



La idea era sortir a entrenar un poc abans de la cursa, després de que jo acabara en la meua feina a la taula d'incidències. I així poder veure el desenvolupament de la mateixa.

Però com que l'oratge estava complicat i a la part de dalt de la Nevera hi havia prou neu, i podien haver problemes d'orientació amb el recorregut, ja que no es veia per on anava la senda, des de l'organització hem decidit retrasar mitja hora la sortida. Així a mi i als "ultres", Xari, Beto i Lucas, ens donava temps a sortir del poble i arribar a la Nevera abans que els primers. I així ho hem fet. A les 7:45 hem eixit cap amunt i hem anat remarcant amb cinta tots els encreuaments conflictius i el tram on hi havia neu, a l'hora que hem obrint petjada, com diuen els muntanyers. I la veritat és que ha segut un encert fer açò, i així mateix ens ho reconeixia Vicent Calvo a l'acabar la cursa. Una vegada xafada tota la neu, ja ens hem agafat el rodatge amb més calma.


La veritat és que hem disfrutat del rodatge d'avui. Entrenar (o competir) en aquestes condicions, té un algo especial a lo que ací no estem acostumats.



DIUMENGE 06/03/11:

2h59'15" road bike. 81,89 km. i 1.171 m+ a una mitja de 27,4 km/h. 115 ppm de mitja i 146 de màxima.
Ruta: Atzeneta-Torre Embessora-Culla-Benassal-Sant Pau-Rosildos-Els Ibarsos-La Pelejaneta-Atzeneta.

Bona ruta en solitari, en un oratge que no ha tingut rés a vóre amb el d'ahir.

Açò quasi ja ho tenim.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: