jueves, 15 de enero de 2009

DESTACADA ACTUACIÓ DELS ATLETES CASTELLONENCS A LES CURSES DEL PASSAT CAP DE SETMANA

Aquest passat cap de setmana, hi había a la provincia de Valencia varies competicions, clàsiques de tots els anys, que van contar en la participació i a la vegada bona actuació de nombrosos atletes de Castelló.

La primera d'elles el QUILÒMETRE VERTICAL DE GANDÍA, que va guanyar l'atleta de la Vall d'Uixò Vicente Calvo Martínez, imposant-se al fins ara dominador absolut de la prova, Emili Sellés Seguí, fitxat recentment per el Running Team, i que había guanyat les últimes 4 edicions. Emili va quedar en segona posició. En tercera posició entraría l'atleta David Ruiz Gómez, que apareix enguany per primera vegada a les curses de muntanya.
En aquesta prova el meu company de club Lucas Boix Ferrando, va arribar en una meritòria 51ª posició, després d'haber-se clavat a les cames una bona sessió de colines el día abans.

La segona competició va ser el I 10K CIUTAT DE VALÈNCIA, guanyada per el maratonià José Rios. Destacar en aquesta prova l'actuació de nombrosos atletes castellonencs. El millor situat a la general va ser Oscar Tomás Reina, en un molt bon temps de 32:00, seguit de molt prop per Sergi Ruiz Alberich en 32:10. Ací teniu la classificaició dels atletes castellonencs.

83 VALLS GARCIA, J.MIGUEL 0:34:57 EVASION RUNNING 03:30

Destacar que el Evasion Running va guanyar la classificació per equips, i és que els components d'aquest equip estàn enguany molt forts.
Destacar també la bona actuació de José Miguel Valls García (El Pelat de Montalba), que enguany està més fort que mai i que ha aconseguit fer millor marca personal en aquesta prova.

Per últim ens queda la MITJA MARATÓ DE SAGUNT, on els atletes de la Vall d'Uixó Manuel Herrero Oliva y Serafín Martínez Peñarroja van quedar classificats en 3ª i 4ª posició respectivament. També corría aquesta mitja l'atleta de Benlloch Remigio Queral, que pareix ja recuperat d'una lessió que va sofrit aquest estiu al genoll.