lunes, 19 de enero de 2009

CAP DE SETMANA A VILAFRANCA


Aquest cap de setmana alguns components de ELCLINIC hem estat de concentració a Vilafranca. Tot i que encara quedava algo de neu, hem tingut un oratge molt bo. No es pot demanar més per a l'època de l'any en la que ens trobem. Fa dos anys també vam estar allí dalt per aquestes dates, però aquella vegada vam patir prou de fred, hi había molta, però que molta neu, i quan vam arribar el dissabte per el matí a l'alberg, el cotxe ens marcava una temperatura de -13ºC. Enguany ha segut diferent. Quedava neu, però no ens ha molestat per a entrenar, i les temperatures han segut molt agradables.



Per a mí, en conjunt, ha segut la millor concentració. I a més he assimilat molt bé tot el treball que he fet, quedant-me un molt bon sabor de boca.


L'ambient i la relació entre tots, com sempre ha segut genial, i són de les coses més positives d'uns díes de treball en grup.

Han fallat gent que venía habitualment o que ja no entrenen en nosaltres, però també ha vingut gent nova, entre els que es trobàven una xica de Catalunya i una altra d'Almería.

Hem tingut temps de tot. Per supost d'entrenar, que és a lo que veníem, en dos sessions de treball el dissabte, una per el matí i una altra per la vesprada, i una altra sessió el diumenge per el matí. Una sessió d'estiraments en Lluís, que cada vegada es reinventa i sempre ens acaba sorprenent en lo que ens té preparat. Aquesta vegada ens va sorprendre en uns estiraments genials per als peus i part baixa de la cama. És un crack (un poc de peloteo al míster, jejejejeje ....).


També hem tingut temps de pegar unes bones xarrades al bar de l'alberg, com no quasi sempre al voltant dels mateixos temes: entrenaments, muntanya, curses, circuits, rutes, material ... La gent que no està posada en este món dirà que no estem bé, però no saben lo que nosaltres disfrutem.

El matrimoni que porta l'alberg (La Parreta), com sempre, se'ns han portat molt bé. Sergio és un tío molt atent, perfecte coneixedor de la zona i també en molta afició a la muntanya, en lo qual la conversa en ell està assegurada.

El dissabte després de la sessió d'estiraments, vam baixar a Vilafranca a fer una cervesseta. Això no pot fallar en una concentració. Allí cel.lebràven la festa de Sant Antoni, molt arraigada en algunes poblacions dels Ports, però no vam poder vore la foguera, ja que la feien molt tard, al voltant de la 1 de la matinada, i nosaltres a eixes hores, després d'uns quants kilòmetres a les cames i tenint que entrenar una altra vegada el diumenge, on millor estaríem és ben calentets dins del llit.

I el diumenge abans de dinar, encara va quedar temps per a poder anar al Outlet que hi ha a l'entrada del poble. Van triar quasi tots aquesta opció menys tres alocats, Jose, Juan i jo, que vam anar al riu a fer un bany d'aigua freda... freda és poc, molt molt freda, per a les cames. Vaig tindre que trencar el gel per a poder entrar, i quan portava al voltant d'un minut, em pensava que em tocava eixir de mal que hem feien les cames, un mal que penetrava fins els osos. Però una vegada passada eixa sensació, vaig aguantar una bona estona, i al eixir, després d'haber-me tapat i canviat de roba, la sensació de benestar a les cames era increible. Impressionant, mai había fet açò en aigua tant gelada.

Llàstima que la concentració sols dure dos díes, ja que es fa molt curta i sempre queden ganes de més. A la primavera, una altra vegada.

No hay comentarios: