jueves, 22 de octubre de 2009

SUBCAMPIONS D'ESPANYA PER CLUBS

El passat dissabte día 17 es disputà a la localitat valenciana de Serra, la cursa K25, Trail de la Calderona, que enguany era el I Campionat d'Espanya de Clubs.

Juanito i jo estàvem inscrits, ell per a intentar estar ahí davant i jo per a acompanyar a alguna de les xiques de l'equip. Però com que no es pot estar en totes les batalletes i el nostre estat de forma no és ni de prop el idoni com per a disputar en condicions una cursa tan dura com aquesta (25,5 km. i 1700 m+), vam decidir no córrer. Llàstima, ja que el nostre equip, el Running Team Grifone, es va proclamar subcampió d'Espanya. Almenys haguérem eixit a la foto, jejejeje.
De l'equip, el millor classificat va ser J. Antonio Ruiz (atleta de Vila-Real), que va quedar en la 5ena posició. Ignaci Cardona (Alacant) va quedar el 7é. També dins dels 20 primers van quedar Emili Sellés (Alacant) en la 11ena posició i Sebas Sánchez (Alacant), que quedà el 17.
Una actuació mes discreta van fer David Mundina (Sant Joan de Moró) que entrà en el lloc 47 i J.M. Granadero (Barcelona) en el 57.
En quant a les dones, Esther Gil i Miryam Talens (les dos d'Alacant) entraren en les posicions 5 i 7 de la seua categoria respectivament.
El quatre atletes que puntuàren per a la classificació final (segons el reglament F.E.D.M.E. puntuen els 4 millors classificats, hòmens o dones, en les seues respectives categories) van ser J. Antonio, Ignaci, Esther i Miryam.

El guanyadors van ser el C.A. Cuenca, que en una magnífica actuació, va posar a tres corredors damunt del podi. I el bronze va ser per al C.M. Penya Mur i Castell de la Vall d'Uixó.

Felicitacions als companys que van córrrer.