domingo, 5 de febrero de 2012

AIREEEEEE !!!!!!!!

El temps pareix que haja volgut donar-nos una xicoteta tregua per a poder entrenar agust el cap de setmana. Però ara mateix ja torna a bufar un aire que s'ho emporta tot.

Aquesta ha segut la primera setmana en molt de temps, en la que he fet tots els entrenos a peu. Volia tocar la bici el cap de setmana, però en l'aire que està fent, millor entrenar a peu. I el turmell està responent d'allò més bé. Espere poder cantar prompte victòria i oblidar-me de la lessió.

Acabe la setmana en 10h57'08", fent 97,02 km. i 3.145 mD+. No està mal. Aquest és el punt de partida de la preparació per a la CSP115.

En la setmana ha hagut de tot. Gimnàs, sèries, prova d'esforç......i tot culminat en un cap de setmana dels bons, dels que més m'agraden, amb hores d'acumulació d'entreno.


El dissabte vam fer el segon entreno de la temporada amb els companys del C.M. GR-33 TOTTRAIL. Vam entrenar per La Vall, per el circuit de la que serà la segona prova del Campionat de Lliga FEMECV. Circuit curt però dur, bonic i amb terreny de tot tipus, amb el tallafocs de Fondeguilla com a guinda de la cursa. Set vam ser els components del club que ens vam poder juntar per a entrenar, més alguns lessionats que es van afegir després a lo que més ens agrada, a part de córrer, un bon esmorçar i una bona tertúlia.


I la setmana l'hem acabada avui amb el primer entreno per el circuit de la CSP115. El tram que hem escollit ha segut Torrocelles-Culla, de 24,45 km. i 982 mD+. Ens hem juntant molta gent, en total 15. I ha segut un entreno dels bons, dels que es recorda.


Amb el meu grupet hem rodat Lucas, Diego, Jose, Paco i jo. I l'entreno ha passat en un bufit. Portant al costat a dos experts ultres com són Lucas i Paco, el rodatge s'ha convertit també en una "masterclass". Ha segut un rodatge d'allò més profitós. D'eixos en els que hi ha que estar i en els que no fas més que aprendre coses. La intenció era quedar-se a Culla a esmorçar, però ja acabant l'entreno ha començat a nevar. I quan hem arribat a Culla, l'oratge s'ha posat lleig, i hem tirat a fugir d'allí, per si de cas. Ara bé, l'esmorçar no ens l'hem saltat i l'hem fet a Atzeneta.


Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: