martes, 14 de julio de 2009

JUANITO 2on AL BARTOLO

"Suma y sigue", i ja van quatre podis aquesta temporda.

I és que com diu Cristóbal, aficionat atzenetí a les curses de muntanya, Juanito pareix que porte un coet al cul. Està fent la millor temporada des de que corre a peu. Enguany s'està cuidant i està entrenant millor que cap any, i això unit a la qualitat i a la gran capacitat de sofriment que té, doncs li dona aquestos bons resultats que està obtenint.

La cursa va ser dominada de principi a fi per Abderrahim Ait Ben Chatoui, corredor d'asfalt NO habitual de les curses de muntanya i que sols corría per la pasta, però no la de menjar, sino per els eurets que hi había tant per guanyar (300€) com per fer el rècord (300€ més), que finalment no va aconseguir batre.

Abderrahim va imposar un ritme molt fort des de la mateixa sortida. Juanito va provar de seguir-lo per a vóre si podía aguantar-lo fins a les crestes, únic terreny muntanyer i tècnic de la cursa, però el ritme era endimoniat, i com que estava clar que el primer lloc al podi era impossible, doncs es va llimitar a fer la seua cursa per a assegurar la 2ona posició, que també la tenía prou clara, ja que el grup de perseguidors que lluitàven per completar el podi, al control del Bartolo ja perdía 6 minuts respecte de Juanito, que a la vegada en perdía 1'30" respecte d'Abderrahim.

La tercera posició va ser més disputada i emocionant. Primer va ser Duplas el que agafaría aquesta posició, però el competir la setmana passada a Benassal li va passar factura i al tram de les crestes, el va agafar el grup de darrere. Per el control de la Font Tallà ja van passar Kike Gallent (també company nostre d'entrenament) i Carlos Fox junts, 1' per davant deDuplas. La disputa per el bronze no va estar clara fins la mateixa recta de meta, on Kike va poder en Carlos Fox, que va entrar 4t a tan sols 5" de Kike. ¡Quin final més agònic i emocionant!

En xiques, la nostra companya Xari, ja passada de forma i acusant molt el cansanci acumulat per la llarga temporada realitzada, va quedar finalment 3era. Xari ha fet una temporada espectacular, i avui ja no tenía que demostrar rés a ningú. És més, aquesta cursa ja li sobrava, però tenía que provar si podía aconseguir el doblet (MiM-Bartolo), com l'any passat. Ara li toca descansar i carregar les piles per a la pròxima temporada, en la que segur que donarà més guerra que enguany.

Així que rés, donar l'enhorabona una altra vegada als meus companys d'entrenament Xari, Juanito i Kike per els podis aconseguits, i també a Lluís, el nostre entrenador, ja que ell té gran part de "culpa" d'aquestos resultats. La feina ben feta al final dona bons resultats. Enhorabona a tots quatre.

CLASSIFICACIÓ

Salut i muntanya.

A TOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!

3 comentarios:

Juan dijo...

Buenas y saludos a todos, muchas gracias, en especial a mi compañero de fatigas, y no pocas Vicent, por el apoyo que tenemos siempre, una de las cosas mas importantes creo, en los momentos de flaqueza, que los hay y muchos.
Otra de las cosas que tambien agradezco, el abrir este blog y ver que estas en los titulares del mismo y con los pedazo de comentarios que hace este hombre, muchas veces leyendolos y sabiendo el esfuerzo que conyeba para obtener estos resultados, y el tambien lo sabe, se me ponen los pelos de punta de la emocion, que aveces es dificil de contener.
Bueno, abuela, a seguir a topeeeeeeeeeee y a pasarlo lo mejor posible, veras como vendran los resultados, gracias.

Unknown dijo...

Hola Vicentico:
Un coet al cul em pareix que es queda curt,a Juanito el fitxarem per a la Nasa, per al llançament del discoveri.
Desde açi donarli una altra vegada l'enhorabona a Juanito i a tu dirte que veig que no abandones els origens, encara estas fort per alçar barrils de cervessa.
I avore si el any que bé te respeten els costipats i les lesions i te podem vore al podi, perque si t'encantes el teu fill te passara.A topeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

roqueta dijo...

Apren Cristobal no cal estar en tants puestos de internet i despres fer riure a totes les curses.

Res als dos maquines estos, descanseu que l'any que ve, que tindreu feina en els nous fitxatges de Florentino, Cristiano Beltran i Eladi KAKA...