miércoles, 4 de febrero de 2009

BON DEBUT A LA LLIGA 2009

La primera a la saca. Aquest cap de setmana hem corregut a Monòver (Alacant). He signat el millor debut a la Lliga de les 3 edicions que portem fent aquesta competició. Resultat molt satisfactori, i més en el nivell que hi había.

Cada any està més car quedar entre els 10 primers, i més enguany que corren també "estrangers" (s'han federat per la Comunitat Valenciana 1 català i 2 de Cuenca), cosa que baix el meu punt de vista, la Federació no hauría de permetre. Al final he quedat en el lloc 10, a 30" del meu company d'equip Juanito. Els hem bufat el cul a tots els "ganduflos" jejejejeje... ja que del 5é corredor a mi, hem entrat tots en 2' de diferència. El primer m'ha tret 6'. Que no s'encanten per a La Vall, d'ací 15 díes.

L'oratge, per a com pintava el dissabte per la vesprada, en pluja i vent, ha segut un poquet massa fresc però bo, almenys per als que hem arribat en les primeres posicions, ja que després ha començat a ploure.

Al final només n'hem corregut 8 de Elclinic, els que estem a la foto més un despistat que falta. María s'ha lesionant aquesta setmana passada i finalment ha segut baixa.

En quant a les xiques, no s'han complit les previsions que jo feia en l'entrada anterior, ja que enguany han aparegut 2 corredores noves que poden donar guerra. Al final Xari segona, sense estar al 100%, i Rosa sense exprimir-se massa cuarta. Rosa pot donar molt més de sí, però .... té que ser quan ella vullga. A més és una corredora molt calculadora i freda, i la temporada encara no ha fet més que començar.

En quant als xics, la millor actuació ha segut la de Juanito i meua. Hem estat des del principi en el grup de davant. Jo a la primera pujada m'he encantat un poc darrere d'un corredor i Juanito i el seu grup m'han tret un distància que després no he segut capaç de recuperar, i això que ho he intentat. De totes formes, considere que he fet una bona cursa, i des de la primera pujada fins a meta, he millorat 4 posicions.

RESULTADOS IV Carrera por Montaña y Marcha a Pie [01-02-2009]
Dorsal Puesto Tiempo Nombre
241 9 1:42:38 NAVARRO MARTÍNEZ JUAN
272 10 1:43:14 PERIS GÓMEZ VICENT
428 53 1:56:31 GONZÁLEZ GARCÍA IVÁN
410 60 1:57:22 BOIX FERRANDO LUCAS
397 120 2:07:33 ADRIÁN CARO ROSARIO
386 162 2:13:53 GUILLAMÓN GIMENO ROSA
211 187 2:17:17 BETORET RODA VICENTE JUAN



El circuit, com tots els de Lliga, dur encara que prou ràpid, llevat de la pedrera que hi había a la segona pujada. La primera pujada era tota per pista i senda en prou desnivell. Després baixada bona per a córrer. La segona pujada, la més dura, en una predrera de 300 metres de desnivell positiu en una distància d'1 km. i en molt mala xafada. A més hem començat a pillar ahí a la gent que feia el circuit caminant, i damunt s'apartàven cap a la millor traçada de la pedrera, en lo que encara s'ha fet més dura. Després hem crestejat una bona estona per senda. Altra vegada avall per una baixada un poc més tècnica que l'anterior i després ja un contínuo tobogan de pista i senda, amunt i avall sense descans per a les cames. El tram final de baixada ràpida fins a meta, en algún tram pedregós i tècnic.

La pròxima cursa el 15 de febrer a La Vall d'Uixó. Serà el circuit més dur de tota la Lliga, i a diferència d'anys anteriors on l'úlitma cursa era la que decidía la classificació general, aquesta en 1500 metres de desnivell positiu en tan sols 20,5 km. pot marcar diferències irrecuperables per a la tercera i última cursa a Tavernes de Valldigna.

Enllaç en les classificacions:

http://www.femecv.com/CAS/indexCAS.htm

4 comentarios:

Unknown dijo...

Home ja ere hora, que porto tota la setmana per a llegir la cronica....

Ara vaig a llegir-la despres te critique...

Unknown dijo...

pa ser corredor no ho fas gens malament. Lo dels forasters ja ho hem comentat i pareix un poco fuerte.
ja m'informaras dels canvis de la cursa de la Vall, ahi pots jugar la teua baza de coneixer el terreno. Ah!!!! te tocara apretar al cortafuegos que l'any passat hasta m'aguela anae mes depresa. Sort

VicentP dijo...

Vale Pascual. He estat parlant en Miquel CxM i en Emili Sellés i m'han dit que una cosa seran els resultats de la Lliga i l'altra la gent que el seleccionador trie per a representar a la FEMECV.
El Granadero sí que està federat ací i pot optar a Lliga i Autonòmic. El Cardona és Valencià, de Gata (ens habíem equivocat en ell). I el Llorens, en llicència espanyola, pot quedar campió de Lliga però no Autonòmic. A la lliga inclús es contempla la possibilitat de que puga quedar campió un estranger (de fòra d'Espanya).És lo que hi ha.

Anónimo dijo...

Bonas,
Enhorabona pel blog, crec que serà una bona eina de treball per tu i per nosaltres que el llegirem fidelment.

En la cursa et vaig veure molt bé, millor que els altres anys, això vol dir que enguany sí val?? a per les 170.

Atope