miércoles, 11 de febrero de 2009

EL PRÒXIM CAP DE SETMANA, A PER LA SEGONA I MÉS DURA



Aquest, diumenge que ve, tenim la segona cursa de la Lliga 2009. Serà la més dura de les tres curses i la que segurament decidirà la classificació final, ja que degut a les característiques tècniques del circuit, en 1500 m. de desnivell positiu en tan sols 20,6 km., a la part final de la cursa es pot perdre molt de temps si un no arriba en les cames lo suficientment fresques. La part final, és com no, el famós tallafocs que acaba a les antenes de l'Alfondeguilla.

El circuit coincideix en gran part en el de l'any passat i el festival comença quan s'arriba al Palmeralet. El principi és el mateix fins que s’arriba al final de la senda romana, on abans ja t’enfilaves directament cap al Palmeralet, i ara et desvies cap a l’esquerra per una senda curta però prou intensa. Després hi ha un tram curt de pista i una altra vegada senda, primer tota en pujada, no massa pendent però prou llarga i després una baixada, també prou llarga fins al Palmeralet. En aquest punt es porten 11 km. de cursa i a partir d’ací queda tot un festival. La pujada a Pipa i l’intens tallafocs. El tallafocs és una pujada d’una pendent que ronda tota la estona el 30% o més, i que a les altures de cursa on està posat, és impossible de pujar trotant, s’ha de fer tot caminant. Després del tallafocs, al igual que l’any passat passem per la senda de les trinxeres. I quan s’arriba al collao del final d’aquesta senda, un altre tram nou, una baixada espectacular i vertiginosa directa fins a les pistes on està la meta.


De ElClinic correm els mateixos que a Monòver més Jose Valls que s’afegeix a la llista.

En xiques esperem que Xari, que és de La Vall i que es coneix cada pedra del ciruit, en les ganes que té de victòria, puga pujar a lo més alt del podi. I que Rosa li pose un poc més de ganes que a la primera cursa i la puga acompanyar al podi. Si vol, pot.

En xics, Juanito i jo esperem poder competir en la mateixa línia que a Monòver o un pelet millor. I a vóre si li podem guanyar a algú dels que va quedar davant. A més de moment, no s’han inscrit 3 corredors que van quedar per davant de nosaltres, en lo qual automàticament pujaríem 3 posicions a la classificació de la Lliga si finalment no s’inscriuen (el termini d’inscripció s’acaba el dijous per la nit a les 12:00). Desitjem que hi hagen bones cames per a competir.

Ivan i Lucas, si segueixen la línia de Monòver, tenen que pujar unes posicions més, i segur que al final de la Lliga estaran entre els 20 ó 25 primers.

Esperem que el fet de conéixer el circuit, siga un punt al nostre favor, davant de la gent que ve d’alguna altra província i que no ha tingut l’ocasió d’entrenar-lo. Nosaltres vam estar reconeixent-lo el diumenge per el matí. Vam fer tot el circuit excepte el tallafocs, ja que sino l’entrenament se n’anava de temps. I després d’entrenar, com no vam esmorçar a Casa Eladia. L’esmorçaret i la xarradeta no poden fallar.

D’Atzeneta també corren Belen Agut i Eladi Roca. Espere que a tots dos la cursa els vaja molt bé.

Una altra vegada més, el crit de guerra per al diumenge, A TOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Per a estar ahí davant, hi ha que patir. Després de la cursa, ja hi haurà temps de disfrutar.

Salut i muntanya.

3 comentarios:

Unknown dijo...

Si necesiteu alguna llebre o conill ja saps on estem....
Esperem que no s'apunten els forasters
A correr....

VicentP dijo...

Bé, de moment encara no estan apuntats ni Granadero, ni Carli, ni Mario Llorens. I s'ha apuntat Remigio, però si s'encante li passarem per damunt, jejejejejeje .....

VicentP dijo...

Més que alguna llebra, necessitem algú que li pare la cameta als de davant.