lunes, 23 de febrero de 2009

ZEGAMA-AIZKORRI, LA MARE DE LES CURSES DE MUNTANYA

La segona foto de l'entrada anterior és de la Zegama-Aizkorri, la mare de les curses de muntanya, la cursa de les curses. Una d'eixes curses on una vegada en la vida hi ha que anar per a vóre l'ambient que es respira, encara que només siga a vóre-la.
Aquest any torna a ser una prova puntuable per a la 2009 World Skyrunning (la copa del món de curses de muntanya). L'any passat va ser el Campionat d'Europa de curses per muntanya.
Per a poder fer aquesta cursa, has de complir un d'estos dos requisits: has d'haber acabat les 7 edicions anteriors de la cursa; o has tingut que fer una marca mínima en les 2 edicions anteriors. Si no compleixes cap dels 2 requisits anteriors, hi ha que fer una preinscripció que et dona dret a entrar en un sorteig que feien el passsat dissabte 21/02/09, en el que sortejàven 175 places entre 1400 preinscripcions.
Jo aquest any vaig fer la preinscripció per a mi i per al meu company Juanito. Hem tingut la meitat de sort, i Juanito si vol podrà anar a disfrutar del millor ambient que es puga respirar a una cursa de muntanya, ja que li ha tocat el sorteig d'una de les places.
La Zegama-Aizkorri és lo més semblant a una etapa de muntanya del Tour, però al mig del monte ... espectacular.
Ací vos deixe un enllaç de la web oficial, per a que flipeu en les fotos.

http://www.zegama-aizkorri.com/argazkiak/2008/ZEGAMA%20AIZKORRI%202008/Album1.htm

http://www.zegama-aizkorri.com/

Salut i muntnaya.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Abuelaaaa, no dudes que ire, haber si me dan ya de una el carnet de corredor de montaña, si, la verdad es que hace respeto ya sabes mi pensar pero intentare hacerlo lo mejor posible, aunque me hubiese gustado que hubiesemos podido sufrir alli igual que lo hacemos entrenando, pero que vamos ha hacer, de todas maneras si no hubieses hecho esa preinscripcion no me hubiese tocado, gracies abuela,