viernes, 23 de octubre de 2009

Cronoescalada Xodos-Pic Penyagolosa

I el diumenge, per si en el 10.000 del dissabte no n'havíem tingut prou, tocava fer una pujada Xodos-Pic Penyagolosa i tornar a baixar. Encara que el nom de l'entrada és cronoescalada, i això sona a cursa, els tirs no anàven per ahí.

Es tractava de fer una pujada a un ritme constant, treballant la força i sense arribar a agobiar-se en cap moment. Així que va ser un entreno per a disfrutar de l'entorn. A mi particularment, aquesta és la zona d'entrenament que més m'agrada. Serà perquè és la que més prop tinc d'Atzeneta i a un sempre li tira lo seu.

Vam quedar a les 9 del matí a la plaça de Xodos. La temperatura era freda, 4ºC quan vam arribar. Però com que feia solet, conforme anava avançant el matí, l'oratge es va quedar molt agradable.

Lo millor de l'entreno, va ser el tornar a coincidir una altra vegada en la majoría de companys del grup d'entrenament. En total vam ser 17 persones, quasi tots companys de la nostra etapa a ElClinic, més alguna cara nova.

La pujada la vam fer cadascú al nostre ritme. Les meues cames, com que el ritme no va ser fort, van respondre molt bé a la pujada. On si que vaig notar un poc de fatiga va ser cardiovascularment, però és normal, ja que estem encara començant la temporada. Quan vam arribar al Pic, ens vam parar una estona a admirar tot lo que es veu des d'allí dalt. I després, ja més agrupats i a un ritme més suau, tornada cap a Xodos.

Al acabar l'entrenament, como no , lo millor del día. L'esmorçar en una tertúlia que es va allargar fins quasi la 1 del migdía. Açò motiva i forma part de l'entrenament, almenys aíxí ho pense jo.


Espere que les convocatòries d'enguany tinguen totes tant d'exit com aquesta.

Salut i muntanya.

ATOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentarios:

Iván dijo...

Que caña!!! Espero poder volver pronto a estar ahí!!!

Un saludo a todos

atopeeeeee dijo...

Tranki makina, veras como pronto nos estaras dando guerra y estaremos en muchos mas sitios, recuperate y a por la copa atopeeeeeee