lunes, 16 de febrero de 2009

JA TENIM LA MÉS DURA A LA SACA


Bé, doncs ja hem fet la segona i més dura de la Lliga. El C.M.P. Mur i Castell, que és el club que organitzava la cursa, com sempre, ha estat a l’altura en tots els aspectes: disseny del recorregut, controls, muntantge meta, .... Llàstima que l’oratge haja deslluit l’ambient que hi ha a La Vall després de les curses. Avui no feia temps per a estar de xarreta damunt la gespa de les pistes d’atletisme, que és on estava tot el muntantge.

En quant a l’oratge ha passat el contrari que a Monòver. Portàvem uns díes que feia un solet molt bó, que no feia pensar que avui ens alçaríem en pluja i boira. Almenys la temperatura no ha estat massa freda. Lo pitjor de l’oratge ha segut que el circuit estava prou perillós, i calía anar en molt de compte a les baixades.


De ElClinic hem corregut els mateixos que a Monòver més Jose Valls i Mario García. Maria ha tornat a ser baixa, però aquesta vegada per una bona notícia, estava de concentració en la Seleccio de la FEDME en tots els supercracks de la muntanya, Kilian Jornet, Agustí Roc, ... Un somni per a qualsevol corredor de muntanya.


En xiques avui hem obtingut victòria absoluta. La local Xari Adrián ha guanyat la cursa i es posa líder de la Lliga. Ha corregut bona part de la cursa junt a Loli Peñarroja, arribant juntes al final de la cursa. Ja dins de les pistes, totes dos s'han agafat de la ma i Loli ha tingut el detall de deixar entrar primera a Xari que corría a casa. Un bonic detall.
Rosa ha entrat en octava posició, molt lluny de les seues possibilitats, aquesta vegada per trobar-se encara en fase de recuperació d'una fort grip que arrastra des de la setmana després de la cursa de Monòver. D'ací dos setmanes segur que estarà lluitant per estar ahí dalt.

En quant als xics, els millors hem segut Juanito i jo, entrant en els llocs 13 i 12 respectivament. El nostre rendiment ha segut algo inferior al de fa dos setmanes. Està clar que en una lliga tan curta, un no es pot acomodar, i hi ha que sofrir al màxim en cada cursa. Personalment m'he acomodat en un ritme que no era el meu en la pujada a Pipa. Al principi d'aquesta pujada he agafat a Ezequiel Cuesta i m'he colocat darrere d'ell, i açò no es pot fer. Si agafes a un corredor, li tens que passar per damunt. Sempre hi ha que tirar a per el de davant, i quan ja el tens, a per un altre.
Després m'han agafat calambres al final de la pujdada al tallafocs, i he perdut algo més d'un minut, fins que he pogut agafar una altra vegada un ritme fort.
Per darrere de nosaltres ha entrat Jose Valls en el lloc 26, que encara no había competit enguany i que ha quedat molt satisfet en el seu resultat. I en els llocs 40 i 41 han entrat Ivan García i Lucas Boix. Vicent Betoret molt content avui en el lloc 55 i Mario García en el 165, molt lluny del seu millor estat de forma.

A la lliga, jo em pose 6é i Juanito 7é, separats tan sols per 2". Cuatre corredors que van correr a Monòver avui no ho han fet, i M.A. Duplas al qual li vam traure més de 2 minuts a la primera, avui ens ha recurtat eixa distància i es posa 5é, 44 segons per davant de mi. Està clar que a la pròxima cursa hi ha que eixir a morir per a vóre si encara li puc furtar la cinquena posició.

La pròxima cursa serà l'1 de març, a la localitat de Tavernes de Valldigna. En principi serà la més "light" de la Lliga 2009, ja que és la que més desnivell positiu té, 950 metres en 21,85 km. En quant al terreny, no sabem lo tècnica que serà. Aquest pròxim diumenge si no passa res, anirem a entrenar el circuit.

Enlláç en les classificacions:

4 comentarios:

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Unknown dijo...

Hola Periscle:
Tu, eixe nomet de Piki, no es molt cursi.Un mascle com tú s'ha de posar un nom mes bast, com Periscle o algo aparegut.Parlan en serio, el teu blog m'agradat, li falten alguns detalls pero t'aprobarem.
Eladiet te ganes de suar, tindrem que quedar un dia els tres i després fer un esmorçarot.Anirem per un puesto que hi haja desnivell i este estiu ja anirem un dia a fer una cursa de muntanya a la platja.

VicentP dijo...

Tens raó en lo del nom. El tinc que canviar, però me'n tinc que pensar un de bo, o sino recurriré a VicentPè.

M'alegre que t'hage agradat el blog. S'admitissen crítiques constructives i sugerències. L'únic que falta és temps per a fer-lo més atractiu i millor.

En quant a lo de l'entrenament-esmorçar, això està fet. Propose Xodos-Pico-Xodos i esmorçar a Xodos. Quan acabe les competicions oficials quedarem.

Anónimo dijo...

Que pasa makina?
He recibido tu correo y enseguida me he puesto a leer tu blog. Me ha gustado mucho y he pasado un buen rato leyendo todas las entradas. Como ahora apenas nos vemos así estoy un poco al día de lo que haces tú y los compis de El Clinic.
A ver si nos vemos pronto.
Un abrazo muy fuerte.

TONO