martes, 7 de junio de 2011

LLAMPS I TRONS

Aquest oratge està com una cabra. Pareix que algú s'estiga menjant la primavera, ja que aquestos dies fa un oratge més bé propi de ben avançat l'octubre que del mes de juny. Tan prompte tenim un o dos dies que ens fregim de calor, com ens toca anar una altra vegada amb mànega llarga tot el dia. Lo mal és que no hi haurà terme mig, i passarem d'estos dies que estem tenint a una calor que es podran fregir pardalets.

Avui, com tots aquestos últims dies, ha pegat la tronaeta de rigor. Però avui ha durat unes quantes hores i ha vingut carregada. Trons, llamps, molta aigua, pedra i fresca.

Menys mal que quan anava a canviar-me per sortir amb la bici, he pegat una ullada al cel i al final me n'he tornat enrere. M'he lliurat d'una bona, ja que cap a les 3 i poc de la vesprada ha caigut una aigua que la porgàven.

I la tormenta a Atzeneta, a alguns (no a tots) ens ha deixat 2 hores llargues sense llum i sense poder fer rés a l'oficina.

Al final, l'entreno ha segut a peu i a última hora de la vesprada, o primera de la nit, ja que he acabat de rodar pasades les 9 i mitja.

DIMARTS 08/06/11:

53'01" running. 10,71 km. i 160 mD+. 121 ppm de mitja i 140 de màxima.
Ruta: Vall d'Alba-camí Corral Nou-Rambla la Viuda-Vall d'Alba.

Salut i muntanya.
ATOPEEEEEEEEEE !!!

No hay comentarios: