lunes, 3 de agosto de 2009

TORNEM A LA RUTINA

Després d'un parell de setmanes de descans, torne a la rutina d'entrenaments, però en un plan molt light.

De moment seran només 4 díes a la setmana, la qual cosa m'anirà bé per a que el cos i el cap tinguen un poc més de relax. A més, a l'Agost tinc molt feina i tampoc puc entrenar en normalitat. Ara faré un acondicionament general per a tornar a començar ja de valent al mes de setembre.

Aquesta setmana, després de prou de temps, he tornat a tindre unes agulletes importants, conseqüència de la sessió de gimnàs que vaig fer el dijous. Sobretot el dissabte, pareixía una "auela" quan pujava o baixava escales. Però bé, això es passa.

Ahir Juanito i jo vam tornar a eixir en el grup ciclista "2 RODES". L'eixida (o cursa, perquè més bé pareixía una cursa) va ser: Castelló-Borriol-Cabanes-Vilanova-Ctra. Torreblanca-Coves de Vinromà-Benlloch-Vall d'Alba-Pobla-Borriol-Castelló. Nosaltres dos vam eixir de Borriol, i vam fer 94 km. i 900 m+ en 2h56' (a 32 km/h) en un aire molt asquerós. La mitja de pulsacions va ser de 133 ppm i la màxima de 160 (aquesta és la màxima més alta que he fet en bici).

Lo de que pareixía una cursa és perquè ells a cada eixida que fan, agafen uns ports de muntanya que puntúen. I a final de temporada trauen una classificació final en trofeus i tot el rotllo. Així de competitius i picats són. Ahir puntuava el port que hi ha entre la carretera de Torreblanca i les Coves.

Fins a Borriol el ritme va ser tranquil, però després de passar per dins del poble, ja va començar la guerra. Vam anar tots junts fins a les costes de la Pobla, però pujant ací el grup es va partir en 2. Al primer anàven 6 corredors, Juanito entre ells. I jo em vaig quedar al segon grup, on anàvem uns 25 corredors més.

Després de passar les costes de La Pobla, alguns del segon grup ens vam posar a tirar a un ritme fort entre 38 i 40 km/h per a intentar agafar als de davant. I ho vam fer després de passar l'encreuament que tira cap a Benlloch.
Jo me'n vaig anar cap avant a buscar a Juanito, i després d'agafar l'encreuament cap a Vilanova, ens vam posar els 2 a tirar del grup. Em feia respete anar ahí davant, però tenía bones cames i anava bé. A la baixada cap a Torreblanca ens va passar un davant i jo em vaig tirar darrere d'ell. Era una baixada ràpida per carretera molt estreta i en poca visibilitat, i a les primeres curves vam tindre un sustet en un cotxe que ens va eixir per el mig de la carretera.

I quan vam agafar l'encreuament cap a Les Coves ja va començar el moviment de bona manera. El grup poc a poc es va anar partint en vàries unitats. Juanito va anar algun tram tirant en un tal Marino, però a les últimes rampes es va despenjar. Finalment, vam coronar els dos junts el port en els llocs 8 i 9, a menys de 30" dels de davant. No està mal per a tocar la bici de tant en tant.

De Les Coves a Benlloch, el ritme també va ser fort. Un grupet de 6 vam anar fent relleus tirant de la resta del grup, fins a l'encreuament de Benlloch, on ja vam aminorar la marxa.

A Benlloch, esmorzaret a Casa Perito. Com sempre, l'esmorzar i la xarreta lo millor de l'eixida.

Després de l'esmorzar vam anar cap a Vall d'Alba, i d'allí ja cap avall altra vegada. El ritme continuava sent fortet. Juanito em va dir després que fins que no arriben a l'altura de la UJI o per ahí, no s'acaba la guerra.

M'he quedat molt content després d'aquesta eixida, ja que les sensacions han segut bones i sense quasi entrenar en bici, he assomat el morret per ahí davant.

Salut i muntanya.

A TOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

El año que viene os veo en el Tour, haciendole la competencia a Contador.
TONO