jueves, 13 de agosto de 2009

SENSE TEMPS DE RÉS

Aquestes dos setmanes no faig més que treballar, treballar i treballar. I encara me'n queden dos més com aquestes. Al mes de setembre ja arribarà la calma.

Almenys tenía que traure 5 minuts per a fer una entrada de la cursa de Vistabella.

Juanito va tornar a per podi. Va tornar a fer una eixida explosiva de les seues, però aquesta vegada Remi ja no el va deixar anar com a Benassal. Van anar junts fins que va començar la primera pujada a la Serra Batalla, i ací Remi el va atacar i poc a poc el va despenjar. I a meitat de la pujada, Calvo que venía per darrere marcant-los de molt prop, també li va passar davant a Juanito.


Finalment la cursa la va guanyar Calvo, que va atacar a Remi a l'últim tram de pujada abans d'aplegar a Vistabella. 2on va ser Remi i 3er Juanito.


A mi la cursa se me va fer llarga. Vaig quedar en la posició 10. Em van sobrar 5 ó 6 km. Ja ho sabía, ja que des de Benassal he afluixat molt el pistó, he fet 2 setmanes de descans i aquest mes d'Agost sols faig un pla de manteniment i acondicionament, en un día de gimnàs a la setmana que em deixa ple d'agulletes, per a tornar a començar en serio al setembre. De moment és lo que hi ha, ja que ara tinc molta feina i lo primer és lo primer, que és lo que ens dona de menjar.


Pareix mentira lo que costa posar-se bé i lo ràpid que es perd la forma per a competir a tope. Però és necessari; encara que de vegades coste asumir-ho, no podem pretendre estar tota la temporada ahí dalt rendint al màxim.

Les atletes d'Atzeneta Paqui Saura i Belen Agut, van tindre una molt bona actuació, quedant classificades a la general femenina en 2ona i 3era posició respectivament.

Destacar també la bona actuació de Diego Marín, que va acabar en la 11ena posició. De segur que si entrenara més per a les curses de muntanya, faría molts bons papers. Molts ànims per a ell, que en aquestos moments està travessant per una situació personal delicada. Força i sempre cap endavant "Ovidio".


Salut i muntnaya.

A TOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!1

1 comentario:

Unknown dijo...

Hola Vicentico:
Te ha faltat nombrar al sr. Speaker de la Lliga, a este pas, li dire Er Fary.
Perque li agrada més el escenari que suar per les curses.
També pense com tú, si Diego es possa a fer curses de Muntanya pronte el vorem al podi.Diego anim i endavant que tu eres fort per tot.